13/08/2022

Alyssa Milano critică portretul Melaniei Trump: ”Ai fi putut hrăni mulți săraci cu inelele tale”

Actrița Alyssa Milano este recunoscută pentru criticile aduse familiei Trump de când aceștia au ajuns la Casa Albă. Publicarea portretului oficial al Primei Doamne nu putea rămâne fără a fi criticat de starul hollywoodian.

Alyssa Milano a scris pe pagina sa de Twitter că Melania Trump este frumoasă în poză, dar ar putea hrăni mulți săraci ai țării cu banii de pe inelele pe care le poartă.

Actrița face referire la cele două inele pe care prima doamnă le are pe degete, inclusiv inelul cu un diamant de 25 de carate pe care soțul ei i l-a oferit la împlinirea a 10 ani de căsnicie și despre care nu se știe cât valorează.

Prima Doamnă a SUA Melania Trump are portret oficial

 

Portretul oficial al Primei Doamne a fost publicat de Casa Albă, la mai bine de două luni după ce Donald Trump a devenit președintele SUA.

„Sunt onorată să servesc în poziţia de Primă Doamnă şi abia aştept să muncesc în numele poporului american în următorii ani”, a declarat Melania Trump. Casa Albă nu a prezentat mai multe detalii despre portretul oficial al Primei Doamne.

Melania Trump a respectat tradiţia de a purta negru în primul portret oficial, la fel ca Michelle Obama, Laura Bush şi Hillary Clinton.

Fotografia a fost realizată la Casa Albă, deși Melania locuiește în continuare în Trump Tower, în New York, alături de mezinul cuplului prezidenţial, pentru ca acesta să nu fie nevoit să-și schimbe școala în timpul anului școlar.

Cu toate acestea, Melania a reușit să devină mai populară în rândul americanilor, potrivit sondajelor de opinie. Mai mult, ea se bucură de mai multă susținere din partea americanilor decât Donald Trump, care a glumit că ar putea chiar să-i ceară sfaturi soției sale.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published.