18/07/2024

Antonia, eliminată de la ”Uite cine dansează”. Reacția înduioșătoare a Mihaelei Rădulescu

Ca la fiecare ediție, și în cea care s-a desfășurat în a doua zi de Paște, o echipă a fost eliminată. Antonia și partenerul ei de dans au fost eliminați luni seara, iar cântăreața a părăsit platoul cu lacrimi în ochi.

Antonia a primit vestea ca pe un adevărat șoc, la fel și Alex Velea. Dacă el și-a putut păstra cumpătul în ciuda tristeții și uimirii care i se puteau citi pe chip, nu același lucru se poate spune și despre Antonia. Ea nu a putut face față emoțiilor și a izbucnit în plâns.

Cu lacrimi în ochi, Antonia a recunoscut că este o veste tristă pentru ea, însă a mărturisit că a fost o experiență foarte frumoasă, una de neuitat.

Alex Velea, în continuare în competiție

Mai mult, ea le-a urat mult succes celor rămași în competiție, mai ales că printre ei se află și Alex Velea, bărbatul cu care are doi copii minunați.

”Am împlinit 28 de ani, am 3 copii și un bărbat minunat. Este totul minunat, nu aș schimba nimic, nu aș face nimic diferit”, a declarat Antonia, care și-a sărbătorit ziua de naștere, dar și Paștele la antrenamentele pentru show-ul ”Uite cine dansează”.

Reacția Mihaelei Rădulescu a fost înduioșătoare

Mihaela Rădulescu a avut însă numai cuvinte de laudă la adresa Antoniei și a partenerului săi. ”Fată bătăioasă și încântătoare, Antonia, și o dansatoare profesionistă uimitoare. Vă mulțumescu tuturor pentru efortul depus și pentru că, în inima mea, ați fost cei mai buni!”

 

 

Citește și: 

Post-ul Antonia, eliminată de la ”Uite cine dansează”. Reacția înduioșătoare a Mihaelei Rădulescu apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *