24/01/2021
Home / Monden / VIDEO Exclusiv/ Gabi Cristea și Tavi Clonda ”dau din casă”! I-a cerut un bideu și…

VIDEO Exclusiv/ Gabi Cristea și Tavi Clonda ”dau din casă”! I-a cerut un bideu și…

Gabi Cristea și Tavi Clonda ”dau din casă” și vorbesc despre dorințele lor mai puțin știute..

Gabi Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai stabile cupluri. S-au cunoscut la Kanal D, cu ocazia preselecții pe care vedeta le făcea pentru noua ei emisiune de atunci, ”Te vreau lângă mine”. Tavi a fost cel ales, asta pentru că ea l-a plăcut din prima, din punct de vedere profesional.

”Nu mi-a plăcut că a venit în pantaloni scurți la prima întâlnire, dar din punct de vedere profesional mi-a plăcut că era un tip care niciodată nu zicea nu”, a dezvăluit Gabriela Cristea pentru Libertatea.

În urmă cu aproximativ dpoi ani, cei doi s-au căsătorit, fapt la care niciunul dintre ei nu s-a găndit că se va întâmpla, în momentul în care au devenit colegi la emisiune.

”Gabi nu părea genul meu”, este extrem de sincer Tavi Clonda.

De când și-au dat însă seama că sunt făcuți unul pentru altul, relația lor a mers ca pe strune. Secretul relației lor?

  ”Suntem foarte spontani, naturali, nu ascundem lucruri. Dacă ea-și dotrește ceva, eu îi fac pe plac..Bine, bine, în limitele bunului simț. Dacă vrea să duc gunoiul, îl duc. Știu ce-și dorește acum cel mai mult: să ne terminăm casa”, spune Tavi Clonda.

”Da, așa e. De sărbători, i-am spus căî-mi doresc un wc, un bideu, faianță, materiale de construcții”, completează Gabriela Cristea. Cum peste două zile se vor sărbători Dragobetele, cei doi nu și-au făcut încă planuri. ”Eu sunt spontan, mă orientez pe loc”, ne asigură însă Tavi Clonda.

Mereu îi face masaj

Gabi Cristea a vorbit și despre unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care le-a primit de la soțul său. Nu-i vorba de inelul de logodnă, ci de o minivacanță care i-a rămas la suflet.

”M-a dus la Roma, într-oi cameră de hotel, exact în perioiada în care la Paris erau atentatele. Am mers kilometri întregi pe jos, pentru că vroiam să vedem totul, apoi m-am ales cu o lombosciatică”, a povestit prezentatoarea tv. ”I-am făcut masaj. Mereu îi fac”, a adăugat artistul

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.