23/05/2024

Antrenorul federal de tenis de masă Mihai Bobocică a fost condus pe ultimul drum de zeci de oameni

Antrenorul federal de tenis de masă Mihai Bobocică a fost condus pe ultimul drum de zeci de oameni. Regretatul tehnician a fost înmormântat, joi, la cimitirul Sineasca din Craiova. 

Renumitul antrenor de tenis de masă și-a pierdut viața, luni, în urma unui cumplit accident rutier, petrecut în localitatea Bobiceşti din judeţul Olt, pe Drumul Naţional 65, la Pădurea Sarului.

Bobocică a murit în drum spre Mioveni, acolo unde ar fi urmat să decerneze trofeului de campioană a României la tenis de masă.

Tot joi, la Craiova, au fost înhumați și Petre şi Mirabela Ion, alături de cei doi copii ai lor, decedați în urma tragicului accident care a avut loc, luni, pe DN65, în zona Pădurea Sarului.

O anvelopă a unui tir condus de un bărbat de 31 de ani, din Gura Șuții, județul Dâmbovița, a explodat, șoferul pierzând controlul autovehiculului cu care se deplasa dinspre Slatina spre Craiova. Tirul a pătruns pe contrasens şi a lovit cele două autoturisme în care se aflau cele cinci persoane.

Mașina lui Mihai Bobocică a fost făcut praf de TIR-ul ucigaș. În accident a mai pierit și o familie întreagă, mama, tata și doi copii FOTO: Gazeta de Sud

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *