25/06/2024

Tudor Petruţ din “Liceenii” are emisiune TV la Los Angeles. ”Am acceptat cu mândrie şi avânt invitaţia!”

Actorul Tudor Petruţ, pe care publicul din România îl cunoaşte din seria “Liceenii”, acolo unde era rivalul lui Ştefan Bănică jr, trăieşte de ani buni în Statele Unite, pe coasta vestică, în apropierea Hollywood-ului. Petruț are acum emisiune TV la Los Angeles.

După ce a apărut într-o serie de reclame de succes difuzate la Super Bowl, devenind “Peggy”, un personaj îndrăgit de americani, Tudor Petruţ s-a orientat din nou în zona filmului, acolo unde a avut de curând un rol în pelicula “Sounds of Silence” (sunetele tăcerii n.r.), alături de Daniela Nane.

Însă rolul acesta nu a făcut altceva decât să îi aprindă şi mai mult flacăra pasiunii pentru lumea filmului şi a televiziunii lui “Şerban” din “Liceenii”, astfel că actorul în vârstă de 54 de ani a ajuns să prezine “Minutul de Hollywood”, o emisiune la postul românesc Arca TV.

 

Actorul Tudor Petruţ, Şerban în “Liceenii”

Am acceptat cu mândrie şi avânt invitaţia de a găzdui o emisiune Arca TV în direct din Los Angeles, leagănul uneia dintre cele mai numeroase comunităţi româneşti din lume. Ce poate să fie mai surprinzător şi incitant pentru românii de pretutindeni decât o privire scurtă şi cuprinzătoare în lumea comunităţii româneşti din marea metropolă, piperată cu imagini exclusive din viaţa şi cariera artiştilor?”, spune Tudor Petruţ, preluat de publicaţia Occidentul Românesc.

Nepot al cunoscutului actor Emanoil Petruţ, alături de care a evoluat într-un rol secundar în filmul „Femeia din Ursa Mare”, în anul 1982, Tudor a cunoscut faima în cinematografia românească odată cu rolul lui Şerban, din filmul „Liceenii”, unde a jucat alături de Ştefan Bănică Jr şi Oana Sârbu, o serie care a făcut furori la vremea respectivă şi care se bucură de succes şi în prezent.

Imediat după 1990, Tudor a ales să plece în Statele Unite, acolo unde s-a căsătorit cu o americancă. Împreună au doi băieţi, iar atunci când nu scrie scenarii de filme şi nu joacă în reclame sau filme, actorul ia “rolul” de profesor, predând algebra la un liceu din zona în care locuieşte.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *