03/02/2023

Aproximativ 600 de migranți sunt dați dispăruți, în urma incendiului de la tabăra Grande-Synthe | FOTO

Aproximativ 600 de migranți sunt dați dispăruți după ce tabăra Grande-Synthe a fost evacuată, în urma unui incendiu devastator, relatează Sky News. Tabăra de migranți, care se află în apropiere de orașul Dunkerque, a fost construită în urmă cu un ani de asociația umanitară Medici Fără Frontiere.

În urma incendiului de amploare, tabăra a fost evacuată, iar aproximativ 1.500 de migranţi au fost mutaţi. Aproximativ 900 de persoane evacuate din tabără au fost cazate la asociaţii sau în gimnazii locale, iar alţi 600 de migranţi nu au fost înregistraţi. ”Nu ştim unde se află”, a declarat șefa asociaţiei în Franţa, Corenne Torre.

Ea a mai declarat că zece migranţi sunt internaţi în spitale locale cu arsuri uşoare în incendiul care a izbucnit la câteva ore după o încăierare între 150 de migranţi. Oficiali au legat incendiul de încăierarea dintre migranții afgani și kurzi, însă au subliniat că este necesar ca o anchetă să stabilească cauza izbucnirii incendiului.

Populaţia Grande-Synthe a crescut puternic după închiderea şi distrugerea aşa-numitei ”Jungle” din Calais, situată la aproximativ 40 de kilometri de Dunkerque. Luna trecută, autoritățile franceze au anunțat distrugerea taberei şi mutarea migranţilor din cauza ciocnirilor violente care au izbucnit între diferitele naţionalităţi ce locuiesc în condiţii mizerabile.

Post-ul Aproximativ 600 de migranți sunt dați dispăruți, în urma incendiului de la tabăra Grande-Synthe | FOTO apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Unde s-a sărutat prima oară Giulia Anghelescu cu Vlad Huidu. “Sunt multe lucruri care îmi dau fiori”

Cântăreața Giulia Anghelescu a dezvăluit unde s-a sărutat prima oară cu partenerul ei de viață, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *