23/09/2021

Tradițiile românești iau cu asalt platoul Chefi la cuțite

Tradițiile românești iau cu asalt platoul Chefi la cuțite, la început de săptămână: de la preparate autentice românești, la port tradițional, toate își vor găsi loc în cea de-a cincea ediție a show-ului de la Antena 1.

Tradițiile româneștii au cu asalt platoul emisiunii. Chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu se vor întâlni luni seara de la 20.30 cu o româncă veritabilă, care are în emisiune o apariție memorabilă: poartă straie românești, e încălțată cu opinci și răspândește în jurul ei numai voie bună. Rus Nina Rodovica îi va cuceri imediat pe cei trei jurați, iar în culise aceștia vor avea parte de o supriză: familia tinerei vrea să îi cunoască pe cei trei chefi, astfel că toți vin să facă poze în culise. Sunt îmbrăcați în costume populare minunate, iar chefii sunt impresionați de această apariție.

Tradițiile româneștii își fac locul la Chefi la cuțite

Chef Florin chiar dorește să probeze un ilic și un clop și declară că e mândru când vede astfel de români. Dacă va reuși concurenta să impresioneze și cu mâncarea gătită de ea și să obțină cuțitele, dar și ce anume le va pune ea în farfurie juraților rămâne de văzut luni seara la „Chefi la cuțite”.

Tot luni, o gospodină în toată puterea cuvântului le vinde gogoși juraților, la propriu: Claudia gătește la „Chefi la cuțite” ciurigăi, un fel de gogoși tipic maramureșene, pe care le însoțește în farfurie cu o dulceață pregătită de ea chiar atunci, pe loc. Iar un concurent din Tg. Ocna, cu o poveste de viață impresionantă, le va aduce juraților un bonus în farfurie: pe lângă tocănița pe care o va găti pentru concurs, îi va răsfăța pe chefi cu o turtă ruptă, o prăjitură specifică zonei de unde vine, cu multe foi și nucă.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published.