15/07/2024

Arbitra bătută de un fotbalist e acuzată de agresiune! ”A sărit să-mi dea cu pumnul în față!”

Arbitra bătută de un fotbalist e acuzată de agresiune! ”A sărit să-mi dea cu pumnul în față!”, susține agresorul. Fotbalistul George Berbece, de la Viitorul Șelaru, a atacat-o și a lovit-o cu pumnul în față pe arbitra Ioana Mihălăchioiu în minutul 23 al partidei cu Petrolul Răscăeți, la scorul de 1-5.

„Totul este o minciună. Dacă o loveam, nu avea cum să mai continue meciul. Tot arbitra a sărit să-mi dea cu pumnul în faţă. Dar aşa se practică în ligile noastre, pentru 50 de lei arbitri fac ce vor”, a comentat George Berbece la secțiunea de comentarii a celor de la „Oficial Media”.

„Este un incident regretabil, pentru care ne cerem scuze, însă lucrurile stau puţin altfel, prima care a lovit fiind distinsa doamnă arbitru. Respectivul jucător avea drept de joc şi juca pe legitimaţia lui şi nu pe fals”, a scris pe Facebook și Marian Toader, un oficial al echipei din Şelaru.

„L-am lovit eu şi mi s-a învineţit mie ochiul? E bună asta! Să scoată certificat medico-legal dacă l-am lovit. M-am smucit din mâinile lui, să nu mă lovească din nou”, a reacționat arbitra Ioana Mihălăchioiu într-o declarație oferită celor de la „Jurnalul de Dâmbovița”.

Ioana Mihălăchioiu, arbitra lovită de un jucător

Ioana Mihălăchioiu, arbitra lovită de un jucător

Arbitra bătută de un fotbalist e acuzată de agresiune: Berbece a bătut și un arbitru care-n viața de zi cu zi e polițist!

Frații Berbece de la Viitorul Șelaru sunt sperietorile arbitrilor din județul Dâmbovița. Bogdan Matei şi Viorel Danciu sunt alţi doi arbitri care susţin că au fost loviţi de fraţii Berbece de la Şelaru.

Primul este chiar poliţist. „Şi eu am avut mari probleme cu aceşti fraţi, care m-au lovit la un meci. Nu m-a mirat să aud că li s-au ridicat suspendările şi că li s-au făcut legitimaţii noi. Văd că în continuare se merge pe reabilitare, iar indivizii ăştia nu se mai opresc.

Pe Ioana unul dintre ei a călcat-o pe picior, apoi a lovit-o direct cu pumnul peste faţă, a surprins-o total nepregătită. A primit o suspendare în etape, care va fi ridicată sau redusă, apoi îşi va relua comportamentul agresiv. Fotbalul dâmboviţean este pe locul 1 în ţară în privinţa violenţelor pe stadioane şi mereu există clemenţă”, a relatat Bogdan Matei.

„Fraţii Berbece m-au lovit şi pe mine cu pumnul la un meci jucat la Vişina. M-au alergat atunci 50 de inşi prin tot satul, unde am încercat să solicit ajutor. Am fugit la sediul Poliţiei, dar nu era nimeni, aşa că m-au alergat iar prin sat. A fost coşmar. Mai era unul la Bucşani care bătea arbitrii, l-au suspendat un an, apoi a revenit şi i-a bătut pe Nicu Ifrim şi pe Cătălina Oprea”, s-a plâns şi Viorel Danciu, angajat al unui post central de televiziune.

Post-ul Arbitra bătută de un fotbalist e acuzată de agresiune! ”A sărit să-mi dea cu pumnul în față!” apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *