18/07/2024

Startup-ul polonez Airly își întărește prezența în România

Startup-ul polonez Airly își întărește prezența în România prin semnarea unui contract de distribuție cu ANSA Group Infinity

Compania românească ANSA Group Infinity devine, începând cu ianuarie 2020, distribuitor autorizat Airly în România, în urma semnării contractului de distribuție a senzorilor de calitate a aerului produși în Uniunea Europeană de către startup-ul polonez și se alătură astfel eforturilor globale de monitorizare și prognoză a calității aerului și protejare a mediului înconjurător.

Compania poloneză Airly produce, începând cu 2017, două tipuri de senzori de poluare performanți și fiabili pentru exterior și satisface cererea de piață instalându-i la nivel global pentru a dezvolta o puternică rețea independentă de monitorizare în timp real a aerului ambiental, înregistrând poluarea din atmosferă cu particule fine PM 1, PM 2.5, PM 10, gaze nocive NOx, SO2, CO, O3, H2S, temperatură, umiditatea aerului și presiunea atmosferică. În plus, datele sunt afișate publicului pe site-ul https://airly.eu/map/en/ sau, mai facil, în cadrul aplicației Airly pentru smartphone.

În urma constatării unor alinieri de viziune și perspectivă necesare unui parteneriat pe termen lung, ANSA Group Infinity se angajează să valorifice know-how-ul, abilitățile profesioniștilor săi cât și rețeaua sa extinsă de parteneri pentru a-și aduce aportul în construcția unei rețele de senzori Airly de anvergură globală.

“Suntem onorați să putem numi Airly că și partener ANSA Group Infinity și considerăm că este momentul oportun să amplificăm eforturile de monitorizare a calitații aerului și protejarea mediului înconjurător, oferind oamenilor din România soluții mai bune care sunt moderne, eficiente și interconectate digital. Salutăm numărul sporit de inițiative de protejare a mediului înconjurător din ultimii ani, ce provin din zona societății civile și a mediului de afaceri autohton și ne bucurăm să facem parte din aceasta miscare. Participarea noastră în campania “#RomaniaRespira – Vrem aer curat!” alaturi de Airly, Philips, ACS “Mama Natură” și Asociația GAL Berceni, desfășurată pe www.romaniarespira.ro cu ajutorul platformei Bursa Binelui by BCR marchează un debut promițător.” declară Anton Valentin N. Rădulea, Managing Director pentru ANSA Group Infinity.

Despre ANSA Group Infinty
ANSA Group Infinity SRL este o companie dedicată Cercetării, Consultanței și Managementului de Proiect, înființată în 2017, a cărei portofoliu de clienți până în prezent a fost realizat preponderent pe baza activităților de Marketing.
În anul 2020, ANSA Group Infinity va înființa companii subsidiare, compartimentând și specializând astfel activitățile sale curente și va tranzitiona către o entitate de tip holding.

Detalii pe site-ul oficial www.ansagroupinfinity.com

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Vremuri mai NOI, femei MAI GOALE…Evoluția COSTUMELOR DE BAIE, din 1980 până ÎN PREZENT!

Vă invităm într-o frumoasă incursiune în lumea modei. Studiu de caz: evoluția costumelor de baie, …

3 comentarii

  1. Doamne ajuta!

  2. Eu nu mai cred in minuni, oricum la noi se permit prea multe lucruri, deci nu vad prea curand o miscare spre imbunatatirea calitatii aerului pe care il inspiram

  3. Sigur vor fii imbunatatiri – avem in Airly reteaua nationala oficiala si senzorii independenti, avem alerte pe telefon.
    Un prieten imi spunea ca a observat o dermatita atopica la cel mic care se declansa cand era poluare afara, si cand nu era nu se declansa (Avea apliaia airly pe telefonf) !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *