10/12/2023

Iuliana Luciu împlinește 30 de ani. „Acum știu că începe cea mai frumoasă perioadă din viața ei”

Iuliana Luciu împlinește 30 de ani. Vedeta a primit unul dintre cele mai frumoase mesaje de la sora sa, Nicoleta Luciu.

Iuliana Luciu a fost o prezență constantă pe micile ecrane până în ianuarie 2016, atunci când și-a dat demisia din postul de asistentă la emisiunea „Acces Direct”, de la Antena 1. A fost, pentru o scurtă perioadă de timp, în America, acolo unde și-a încercat norocul ca actriță, dar fără prea mare succes.

În ianuarie anul acesta, vedeta a anunțat că este din nou îndrăgostită, dând de înțeles că există un bărbat în viața ei.

 

Iuliana Luciu împlinește 30 de ani. Sora, Nicoleta, i-a transmis un mesaj înduioșător

Luni, 17 aprilie, Iuliana Luciu împlinește 30 de ani. La schimbarea prefixului, sora sa mai mare, Nicoleta Luciu, i-a făcut urări publice.

„Azi este despre ea, despre sora mea! A schimbat prefixul, dar știu că de acum începe cea mai frumoasă perioadă din viața ei! Îi doresc sănătate, noroc și liniște sufletească! Te iubesc Iuliana Luciu!
?????❤️?”, i-a transmis Nicoleta Luciu surorii sale mai mici.

Post-ul Iuliana Luciu împlinește 30 de ani. „Acum știu că începe cea mai frumoasă perioadă din viața ei” apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Răzvan Simion și-a terminat casa. Diana Simion are o bijuterie de vilă | FOTO

Fosta soție a prezentatorului de televiziune Răzvan Simion, Diana, este în culmea fericrii. Aceasta a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.