18/04/2024

Așa arată cea mai sexy bunicuță din Europa și, surpriză, vorbește românește! Lenuța Burghilă e Miss Grandma Star Universe

Miss Grandma Star Universe 2017 este vorbitoare de limba română, o cheamă Lenuța Burghilă și cântă!

Recent, la Varna, Bulgaria, cele mai frumoase bunicuțe au avut ocazia să demonstreze cât de sexy sunt într-un spumos concurs cu participare internațională , intitulat Miss Bunica Star. Sub semnul competiției s-au aflat mai multe domnișoare și doamne de vârsta a doua, din întreaga Europă, însă solista de origine basarabeană a reușit să se impună în finală în probele de aptitudini, după ce a cântat, ceea ce știe cel mai bine căci, în Republica Moldova a fost numită ”artistă a poporului”.

Chiar dacă n-au defilat în ținute de baie,  multe din concurentele a căror condiție de participare a reprezentat-o calitatea de bunică, în adevăratul sens al cuvântului, ar fi putut fi ușor  confundate cu nepoatele lor. Proaspăta Miss Bunica Star 2017, Lenuța Burghilă (FOTO: a doua din stânga) a fost ”acreditată” în concurs de fiica sa, Maria Augustina, care i-a dăruit două nepoțele, Raluca-Iulia (4 ani) și Deliah Jane Raluca, în vârstă de doar opt luni.

Lenuța Burghilă e Miss Grandma Star Universe

Cea mai sexy bunicuță din Europa, Miss Lenuța (50 ani) este foarte mândră de faptul că suplețea sa fizică nu trădează vârsta și că poate fi ușor confundată cu o tânără cu 20 de ani mai puțin decât artista. ”A fost o experiență inedită, chiar dacă am ajuns întâmplător să concurez. Mă aflam în vacanță și soțul și prietenii m-au împins de la spate să concurez. N-am crezut că voi câștiga, mai ales că se aflau concurente mult mai frumoase, însă proba aptitudinilor m-a salvat. Am cântat o melodie”, povestește artista aflată într-o serie de concerte, în România.


Proiect unic al unei soliste din Basarabia. Cântă în zece limbi versurile lui Eminescu


Post-ul Așa arată cea mai sexy bunicuță din Europa și, surpriză, vorbește românește! Lenuța Burghilă e Miss Grandma Star Universe apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Vinovații de la revolutia din 89′

Vinovații de la revolutia din 89’… Pana si noi stim care sunt vinovații, insa dc. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *