25/01/2022

“Bărbatul-păpușă” a suferit o nouă operație. Rodrigo Alves și-a făcut implant cu “pătrățele” | FOTO

“Bărbatul-păpușă”, așa cum este numit Rodrigo Alves, a suferit o nouă operație de înfrumusețare. De această dată, brazilianul și-a făcut implant cu “pătrățele”, iar acum este mândru de abdomenul său.

Rodrigo Alves a fost recent în România, unde și-a făcut un nou lifting chirurgical la nivelul feței, după o perioadă în care a încercat să stea departe de cuțit. Acum, acesta a dezvăluit că a mai suferit o nouă intervenție chirurgicală, având în total aproape 50 de operații de înfrumusețare, care l-au costat 373.000 de lire, relatează Daily Mail.

“Am avut deja multe operații și aș vrea să evit să mai fac altele, pentru a deveni un model în fitness. Vreau să slăbesc cât de mult pot, iar acum trăiesc doar cu aer și lichide”, a spus Rodrigo Alves.

Aflat în stațiunea Marbella din Spania, “bărbatul-păpușă” și-a etalat noul abdomen. Nu a lucrat în sala de forță pentru a-l obține, ci și-a făcut implant.

“Oamenii îmi spun că sunt în formă, însă abdomenul meu este fals. Am plătit 22.000 de lire pentru implanturile cu silicon”, a mărturisit el.

De altfel, el recunoaște că nu este deloc într-o formă fizică bună. “Nu pot să alerg nici măcar o milă (1,6 km – n.r.). Mi se taie respirația, încep să tremur și sunt pe punctul de a leșina. Încerc, însă”, a mai spus “bărbatul-păpușă”.

 

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published.