13/08/2022

Femeile au luat-o în Direcția 5 de ziua lor. Ce surpriză muzicală le-au oferit rockerii fanelor

Femeile au luat-o în Direcția 5 de ziua lor. Peste 2500 de doamne și domnișoare, prea puține însoțite, au animat Sala Palatului aseară, la spectacolul special de Ziua Femeii oferit anual de trupa Direcția 5.

Mai mult de două ore, Marian Ionescu & Co. (Cristi Enache, Toni Șeicărescu, Alina Crișan, Nicu Damalan-chitară, Carmin Ionescu-chitară bass și Marius Keseri-tobe) au dat ”Emoții” și ”Cel mai frumos cadou”, dar și zeci de alte melodii romantice, toate dedicate femeii, audienței speciale a trupei, știut fiind că Direcția 5 este o formație cu un număr impresionant de fane.

Femeile au luat-o în Direcția 5 de ziua lor

Intitulată sugestiv ”Ești îngerul meu”, întâlnirea concertistică cu cele mai fidele susținătoare a avut un invitat special, mult aplaudat, solistul și compozitorul Adrian Daminescu, artist din garda veche a muzicii ușoare care a dat dovadă de nonconformism. Daminescu s-a lepădat pe scenă de costumul său elegant și s-a transformat într-un rocker veritabil, folosindu-se de accesoriile trupeților de la Direcția 5.

Concertul de aseară a fost primul dintr-un lung turneu național dedicat împlinirii a 25 de ani de la înființarea popularului brand pop-rock românesc condus de Marian Ionescu.

 

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published.