18/04/2024

Sonia Trifan nu e însărcinată, dar a aflat că va avea o fetiță. Preotul i-a prezis

Sonia Trifan nu e însărcinată, dar a aflat că va avea o fetiță. vedeta a mărturisit că un preot este cel care i-a prezis acest lucru.

Creatoarea de modă Sonia Trifan este în pregătiri pentru nunta sa, după ce anul trecut s-a cununat religios cu Andrei Neagoe.

Invitată la o emisiune de televiziune de la Kanal D, vedeta a dezvăluit că, deși nu este însărcinată, a aflat de la preot că va avea o fetiță.

„Am ales biserica unde vom avea cununia. Ieri am fost la un preot din Chitila cu mare har.

Preotul i-a zis unei prietene de-ale mele că voi avea o fetiță superbă. De ieri mă gândesc numai la asta”, a explicat Sonia Trifan.

Pregătiri intense pentru nunta din luna iunie

Sonia Trifan a vorbit și despre nunta sa cu Andrei Neagoe, care urmează să aibă loc în luna iunie a acestui an.

Creatoarea de modă, care îi are nași pe Viorica și Ioniță de la Clejani, și-a ales deja domnișoarele de onoare, printre acestea numărându-se: oana Lis, Simona Trașcă și Margherita de la Clejani.

„De petrecerea de burlăcițe se ocupă Margherita. În momentul asta, Andrei ne-a interzis petrecerea de burlăcițe. Miercurea sau sâmbăta o vom face pentru că atunci are meci. El nu va sti. Vom fi multe.

Lipsesc acum Roxana Vașniuc, Roxana Nemeș, Laurette. Vor avea niște rochii lungi, tip sirenă. Vor fi toate îmbrăcate în roșu și cu bijuterii la gât. Primele flori pe care le-am primit de la Andrei a fost un buchet imens de nuferi. Mi-a spus ca trandafirul era un lucru prea obișnuit pentru mine. Mi-a zis că sunt o apariție în viața lui, așa ca mi-a dat flori mai neobișnuite. Mie îmi place totul la el”, a afirmat Sonia Trifan.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *