12/08/2022

Biografia si cateva cuvinte despre frumoasa Gina Pistol pe numele ei adevarat Georgeta Pistol

Gina Pistol este una din cele mai frumoase femei din Romania iar acest lucru a fost remarcat inca de cand era mai tanara. Dupa ce si-a terminat studiile in oarsul ei natal Gina a inceput sa lucreze ca vanzatoare intr-un magazin.

Cariera:

Acest lucru a fost necesar pentru ca traia intr-o familie unde banii erau o mare necesitate. Aspiratiile Ginei erau mult mai mari decat sa fie o simpla vanzatoare iar acest lucru a determinat-o sa plece in capitala.

Ajunsa intr-un oras mare si encunoscand pe nimeni ea a reusit sa se angazeje tot ca vanzatoare dar de data aceasta intr-un magazin de renume unde clientii erau oameni important si cu foarte multi bani. Intr- zi normala de lucru ea a fost remarcata de un client cu bani care i-a sugerat ca ea va deveni un faimos model dar pentru

aceata va trebui sa faca anumite lucruri. Dupa ce a analizat mai lucrurile Gina s-a hotarat sa pozeze nud pentru faimoasa revista pentru barbati Playboy.

Frmouasa blonda a aparut fara haine in Playboy iar acel numar al revistei a avut mare succces pe piata, barbatii fiind foarte incantati de formele apetisante ale romancei. Dupa aceasta prima aparitie intr-o revista de mare succes Gina a primit multe alte oferte de la faimoase reviste din tara, ea devenind cunoscuta pentru frumusetea si coprul ei sexy.

Gina a pozat pentru cele mai importante reviste iar acest lucru a facut ca ea sa fie remarcata de importanti oameni din lumea modei si a televiziunii. A inceput sa lucreze ca model pentru faimosi designeri si in acelasi timp a aparut si pe micile ecrane la diverse televiziuni.

Pe scurt despre Gina Pistol:

Nume: Georgeta Pistol
Locul nasterii: Rosiorii de Vede, Teleorman, Romania
Data nasterii: 09 decembrie 1981
Frati / Surori: Un frate mai mic
Culoarea ochilor: Albastri
Culoarea parului: Blond
Inaltime: 1,65 m
Greutate: 51 kg
Nationalitate: Romana
Porecle: Gina, Mitralieră, Pușcă, Tun, Kalasnikov
Sot: Necasatorita
Copii: Nu are copii
Ocupatie: Model, actrita
Studii: Școala de Arte și Meserii Spiru Haret

De ce ne place Gina Pistol?

Toata lumea stie ca Gina Pistol este una din femeile ce apar in fanteziile tuturor barbatilor si ca ea a cucerit publicul masculin cu formele ei apetisante si atitudinea ei. Gina Pistol este iubita de multa lume atat in tara cat si in strainatate pentru ca este o femeie frumoasa care a reusit sa isi faca o cariera de succes prin multa munca si perseverenta.

De ce este Gina Pistol faimoasa?

Gina Pistol este faimoasa pentru ca ea este unul din iepurasii renumitei reviste pentru barbati Playboy. Romanca a devenit faimoasa pentru ca a pozat nud in mai multe numere ale revistei Playboy dar in acelasi timp si in alte reviste faimoase. Deasemenea ea a aparut si in multe reviste de scandal privind viata ei personala, lucru ce a facut-o cunsocuta in Romania.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din Romania

Date personale Data si locul nasterii: 22.12.1974 Stare civila: casatorita Copii: o fetita, Violeta Nationalitate: …

Un comentariu

  1. da’ shecshi mai e///

Leave a Reply

Your email address will not be published.