24/03/2023

Victor Slav a fost nascut in data de 5 iunie 1980 si a facut facultatea ASE Bucuresti. A urmat cursuri de modeling iar la 17 ani a debutat in lumea modei.

Cariera:

De aici pana la televiziune nu a mai fost decat un pas. A fost selectat pentru emisiunea “Vara Ispitelor” de la Pro tv in 2001.

A fost coprezentator la reality show-ul “Seara regasirii” tot la Pro tv si apoi a venit job-ul mult dorit. Incepe colaborarea cu Pro tv unde cunoaste adevarata faima, fiind cooptat definitiv in echipa televiziunii ca prezentator al rubricii Meteo.

A facut parte din echipa vedetelor la cel de-al doilea sezon al emisiunii “Dansez pentru tine”, din 2006, unde s-a indragostit de Anda Adam. Din 2009 este prezentatorul emisiunii “Frumusete pe muchie de cutit”.

Victor Slav este considera unul dintre cei ma

i sexi prezentatori tv si este foarte apreciat de partea feminina. Victor prezinta in paralel atat Vremea la Pro tv cat si emisiunea “Frumusete pe muchie de cutit”. A crescut mult din punct de vedere profesional, de cand a ajuns sa aibe propria emisiune.

Pe scurt despre Victor Slav:

Nume: Victor Slav
Data nasterii: 5 Iunie 1980
Locul nasterii: Bucuresti, Romania
Culoarea ochilor: Negri
Culoarea parului: Brunet
Nationalitate: Roman
Etnie: Roman
Stare civila: Necasatorit
Copii: Nu are
Ocupatie: Prezentator tv
Studii: ASE

De ce este faimos Victor Slav?

Victor Slav a aparut in atentia publicului pentru prima data, cand a participat la “Vara ispitelor”, insa faima a cunoscut-o de cand are propria emisiune “Frumusete pe muchie de cutit”.

De ce ne place Victor Slav?

Victor Slav este unul dintre cei mai frumosi prezentatori tv de la noi din showbiz, reusind sa franga inima multor fete, inca de pe vremea cand a participat la “Vara ispitelor”. A reusit sa farmece publicul prin naturaletea lui, prin felul de a fi, dar mai ales prin frumusete.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din Romania

Date personale Data si locul nasterii: 22.12.1974 Stare civila: casatorita Copii: o fetita, Violeta Nationalitate: …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *