15/07/2024

Și-a alăptat bebelușul înainte să fie dusă în arest. Scene dramatice la Judecătoria Cluj-Napoca

O tânără de 24 de ani din Cluj a fost în Joia Mare în mijlocul unei scene dramatice când, înainte să fie dusă în arest, și-a alăptat bebelușul, probabil pentru ultima dată.

Mama, care a fost arestată preventiv, pentru furturi din genți și buzunare, și-a alăptat bebelușul de trei luni pe holul Judecătoriei Cluj-Napoca, chiar înainte să fie dusă în arest, după care l-a lăsat pe micuț în brațele bunicii.

După această scenă, avocatul inculpatei a ridicat o problemă juridică spunând că din moment ce legea prevede ca executarea pedeapsei de către o mamă cu copil mai mic să fie amânată, de ce arestarea preventivă a clientei sale a fost posibilă?

Tânăra arestată preventiv pentru 30 de zile este acuzată că în perioda 9 februarie – 27 martie a furat 150 de lei și două telefoane din buzunare și genți de la persoane diferite, în zona centrală a Clujului. Aceasta a recunoscut faptele, scrie clujust.ro, și a spus că va returna bunurile.

Avocatul femeii va contesta arestarea preventivă și va cere să i se permită inculpatei să-și alăpteze copilul.

”Acesta e caz de CEDO. Nu poți să arestezi preventiv o mamă cu copil de trei luni. Avem în Codul de precedură penale, între cazurile de amânare a executării pedepsei, cel în care condamnata are copil mai mic de un an. Prin analogie, ar trebuie să se aplice și la arestarea preventivă, dar despre asta nu scrie nimic în cod. Este o scăpare a legiuitorului. Am invocat asta în fața judecătorului”,a spus, pentru sursa citată, avocatul.

Sursa foto: www.clujust.ro

Post-ul Și-a alăptat bebelușul înainte să fie dusă în arest. Scene dramatice la Judecătoria Cluj-Napoca apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *