23/05/2024

Box profesionist, pe 23 aprilie, în sala Rapid. Titanii ringului se dezlănțuie în Giulești! GALERIE FOTO

Box profesionist, pe 23 aprilie, în sala Rapid. Titanii ringului se dezlănțuie în Giulești.

Stan “Inimă de leu”, “Frumușelul” Cristea, veteranul Ion Voica, fost adversar al greilor Tony Gregory și Tomasz Adamek, călărășeanul Bili Mustafa, neînvins la profesioniști, și Gusti Robert, învingător în fața craioveanului Sorin “Pantera” Tănasie, – în august 2016, sunt vedetele galei “Titanii ringului”, programată pe 23 aprilie, în sala Rapid.

Evenimentul este organizat de Marius Niță, promotor și președinte al Federației Române de Savate. Ultimul eveniment de acest gen pus în scenă de Marius Niță s-a consumat în noiembrie 2016, tot în sala Rapid, și s-a disputat cu casa închisă.

“Boxul a fost întotdeauna un sport de mare tradiție în România. Părinții, bunicii și străbunicii noștri urmăreau cu nesaț acest sport bărbătesc, în care noi, românii, am avut performanțe notabile dar de care, din păcate, în ultimii ani s-a cam ales praful. Pentru că provin dintr-o familie cu tradiție în sporturile de contact, mi-am propus să încerc resuscitarea boxului profesionist din România. În ultimii 5 ani, toate galele organizate de mine au avut în program meciuri de box, iar evenimentul de pe 23 aprilie este alcătuit, în premieră, numai din partide de box. Încerc, pe cât posibil, să le ofer o pâine boxerilor profesioniști, astfel încât să se poată menține în activitate și să nu mai abandoneze acest sport atât de frumos”, spune promotorul Marius Niță (foto).

Gala “Titanii ringului”, alcătuită din 9 meciuri de box, va începe pe 23 aprilie, la ora 19.00, și va fi difuzată înregistrat de TVR HD pe 28 aprilie.

Post-ul Box profesionist, pe 23 aprilie, în sala Rapid. Titanii ringului se dezlănțuie în Giulești! GALERIE FOTO apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *