25/06/2024

Cornel Galeș se retrage la o mănăstire. Ce spune Daniela Gyorfi despre decizia soțului Ilenei Ciuculete

Cornel Galeș se retrage la o mănăstire de la Muntele Athos. Acesta nu-și poate reveni după moartea soției sale, cântăreața Ileana Ciuculete.

Interpreta de muzică populară Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie anul acesta. La mai bine de o lună de la dispariția vedetei, soțul acesteia, Cornel Galeș, nu-și găsește liniștea.

El a decis să meargă să se reculeagă, o perioadă, la o mănăstire la Muntele Athos.

Daniela Gyorfi, care a fost invitată la o emisiune matinală de la Antena Stars, a comentat despre decizia fostului partener de viață al regretatei cântărețe de muzică populară Ileana Ciuculete.

Cornel Galeș se duce să se reculeagă la Muntele Athos. „Nu cred că te apropii de Dumnezeu dacă mergi la mănăstire”

La emisiunea respectivă, Daniela Gyorfi a declarat:

„Nu cred că te apropii de Dumnezeu dacă mergi la o mănăstire sau aprinzi lumânări. Nu cred că este zi în care nu plâng pentru viaţa mea. Dar, mă uit în jur şi văd că viaţa merge mai departe”.

Post-ul Cornel Galeș se retrage la o mănăstire. Ce spune Daniela Gyorfi despre decizia soțului Ilenei Ciuculete apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *