29/07/2021

Ce echipă a fost eliminată la ”Uite cine dansează”, luni, 3 aprilie

Mari emoții în prima ediție din luna aprilie a emisiunii ”Uite cine dansează!”. Ca în fiecare seară și de data aceasta, una dintre echipe a fost eliminată din concurs în urma notelor juriului, dar și a votului exprimat de public.

Echipele care au fost la duel în ediția de luni, 3 aprilie, la ”Uite cine dansează” au fost formate din  Sandu Lungu și Raluca Netca și Octavian Strunilă și Oana Botez.

Sandu Lungu și Raluca Netca

Ce echipă a fost eliminată la ”Uite cine dansează”, luni, 3 aprilie

Cei care au părăsit concursul au fost Octavian Strunilă și Oana Botez. Actorul a fost vizibil trist pentru că el și iubita sa au nevoiți să părăsească show-ul, însă acest lucru nu l-a împiedicat să le ureze mult succes celor care au rămas în competiție. Mai mult, modest fiind, Octavian Strunilă a declarat că este conștient că sunt echipe mult mai bune.

”Un drum foarte greu. Mă bucur că am făcut acest pas împreună cu Oana. Mă bucur că sunt niște perechi extraordinare în concurs. Ar fi fost incorect ca publicul să voteze cu mine și echipe care dansează mai bine să fie eliminate. Mă bucur tare mult că am fost aici”, a fost mesajul lui Octavian Strunilă la finalul ediției de luni, 3 aprilie, ediție care s-a terminat cu eliminarea sa și a iubitei sale, Oana Botez.

Oana, viitoarea soție a lui Octavian Strunilă este coregraf și dansator profesionist, ea fiind cea care a condus practic antrenamentele la ”Uite cine dansează”. Nici actorul nu este însă străin de ringul de dans, în trecut el a câștigat, alături de Ella Dumitru, cel de-al 10-lea sezon de la “Dansez pentru tine”.

Citește și: Iubita lui Octavian Strunilă a primit 4 inele de logodnă, dar le-a pierdut pe toate. Detalii despre nunta celor doi

 

Post-ul Ce echipă a fost eliminată la ”Uite cine dansează”, luni, 3 aprilie apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published.