14/06/2024

Paul Damixie a făcut un remix pentru piesa lui Smiley. “M-a inspirat”

Paul Damixie a făcut un remix pentru piesa lui Smiley „De unde vii la ora asta?”, care sta de doua saptamani pe locul 1 în Top Tracks pe Youtube si are peste 9 milioane de vizualizari.

Paul Damixie a făcut un remix pentru piesa lui Smiley, iar artistul este extrem de încântat de rezultat. „Îmi place piesa și m-a inspirat să fac un remix. Am vrut să păstrez cât mai mult din original, dar să îi dau un vibe dance, de club”, a spus Paul Damixie despre remixul său.

Paul Damixie a făcut un remix pe ultima melodie a lui Smiley

„De unde vii la ora asta” a devenit virală în mediul online încă din momentul lansării, acesta obținând peste 1 milion de vizualizari în primele 24 h. La două săptămâni de la lansare, videoclipul a fost văzut de peste 9 milioane de ori pe YouTube, iar single-ul este deja în top 10 cele mai difuzate piese pe radio.

Paul Damixie este producător, remixer şi DJ, cu un feeling extraordinar pentru remix-uri. El este cel care a transformat hit-ul lui Adele, „Hello”, într-un adevărat imn house, ce a devenit cunoscut în întreaga lume.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *