23/09/2021

Cele mai frumoase sportive din România. Venirea Cristinei Neagu la CSM București a tulburat ierarhia / GALERIE FOTO

Cele mai frumoase sportive din România. Venirea Cristinei Neagu la CSM București a tulburat ierarhia.

Cristina Neagu (28 ani) este deja într-un star mondial în handbal, având toate premisele de a pătrunde în galeria marilor sportivi ai României, din care face parte Nadia Comăneci, Ivan Patzaichin, Ilie Năstase, Simona Halep ori Gheorghe Hagi. Deocamdată, Cristina Neagu se mândrește cu titlul de cea mai bună handbalistă a lumii. A câștigat Ligii Campionilor cu Buducnost și vine să triumfe în cea mai importantă competiție europeană intercluburi și cu o formație din România, tocmai deținătoarea trofeului. Este una dintre cele mai bine plătite handbaliste din lume: încasează 300.000 de euro de la echipa finanțată de Primăria Capitalei.

Ada Nechita (27 ani) este considerată cea mai sexy handbalistă din România, ea primind mai multe propuneri de a poza în diferite reviste. După ce a jucat şi finala Ligii Campionilor în 2010 cu Oltchim, Ada și-a dedicat timp vieții de familie. Ada Nechita a devenit şi o prezenţă constantă în naţionala României, sub tricoul căreia a câştigat bronzul la Europeanul din decembrie. În prezent, Nechita trăieşte o poveste de dragoste cu cu un afacerist, după ce s-a iubit cu fostul fotbalistal Craiovei și al Stelei, Florin Costea.

Sorana Cîrstea (26 de ani). Frumoasa tenisului românesc este recunoscută și în străinătate pentru frumosețea ei. Bună prietenă cu Ana Ivanovici, retrasă din circuit, Sorana se învârte prin lumea sportivilor frumoși și cu bani. Are o relație cu atrăgătorul jucător columbian Santiago Giraldo. Sorana ocupă locul 67 în clasamentul WTA. A fost și mai sus. Adică pe locul 21, pe 12 august 2013.Cristina Pîrv (44 de ani). Deși s-a retras din volei, rămâne una dintre cele mai frumoase sportive ale României din toate timpurile. Prezența ei în top se datorează faptului că este din nou singură. A avut o relație din 2003 cu brazilianul Giba, dar drumurile lor s-au bifurcat în noiembrie 2012, când au divorțat. Are doi copii: o fată, Nicoll, și un băiat, Patrick. Înaltă de 1,85 metri și frumoasă de pici, fata din Turda  a atras atenția unor branduri precum Louis Vuitton, Chanel, Burberry, Dior, Torry Burch.


Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published.