23/05/2024

Ce fac reprezentanții României la Eurovision atunci când nu sunt la repetiții. S-au filmat pe străzile din Kiev

Ce fac reprezentanții României la Eurovision atunci când nu sunt la repetiții. Ei bine, atunci când coboară de pe scenă, Ilinca și Alex Florea se relaxează cum știu ei mai bine. Recent, aceștia au făcut public un clip, în care le arată fanilor ce și-au cumpărat de la un supermarket.

Ce fac reprezentanții României la Eurovision, noaptea în plină stradă. Ilinca și Alex Florea s-au amuzat copios și au făcut totul public.

Ce fac reprezentanții României la Eurovision atunci când nu sunt la repetiții

„Ne-am luat și noi ceva de mâncare. De fapt ne-am luat patru beri cu Eurovision, apă de gură făcută din cereale și apă”, a spus amuzat Alex Florea, care era însoțit de compozitorul Mihai Alexandru.

Delegația României în frunte cu Ilinca și Alex Florea, câștigătorii preselecției naționale, a plecat zilele trecute  către Kiev, locul unde va avea loc finala Eurovision Song Contest 2017.
Artiștii  și-au luat la revedere într-o gală organizată în incinta Aeroportului Otopeni, la care a participat întreaga echipă în frunte cu Iuliana Marciuc, șefa delegației noastre pentru cea de a 62-a ediție a celui mai important concurs muzical european. Din echipa de suport face parte și Mihai Alexandru, compozitorul melodiei ”Yodel It”, cea care va reprezenta România pe 11 mai, pe scena de la Kiev și, cu noroc în finala concursului, pe 13 mai.Alături de România, în competiția finala sunt înscrise 42 țări.
Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *