13/08/2022

FOTO EXCLUSIV / Cătălin Măruță a trecut la munca de jos! Cum a fost surprins prezentatorul tv cu câteva ore înaintea primului spectacol al Andrei de la Sala Palatului!

Andra și soțul său se află pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru primul dintre cele trei spectacole, care va avea loc în această seară, la Sala Palatului. Cătălin Măruță a trecut la munca de jos, acesta fiind surprins dând indicații direct de pe… covor.

Peste doar câteva ore, Andra va susține în această seară primul din seria celor trei concerte programate la Sala Palatului.

 

În timp ce artista repeta de zor și punea la punct ultimele amănunte pentru ca totul să iasă așa cum și-a dorit, Cătălin Măruță a trecut la munca de jos. Nici mai mult nici mai puțin, soțul artistei a fost surprins dând ultimele indicații stând pe covorul verde, de la intrare! Perfecționist cum îl știm, prezentatorul tv s-a mutat practic în cursul zilei de astăzi la Sala Palatului. Și a avut grijă ca nimic să nu-i scape, din ceea ce mai era de pus la punct.

”Știu că o să strălucească”

Andra vrea să se prezinte impecabil în fața spectatorilor care abia așteaptă să o vadă la Sala Palatului. S-a pregătit intens și a făcut repetiții după repetiții. Mândru tare de partenera lui de viață, Cătălin Măruță le-a spus fanilor săi exact ce simte în ceea ce o privește pe Andra.

„Nu e zi în care Andra mea să nu repete, să nu danseze, să nu muncească. Sunt foarte mândru de ea. Știu că o să strălucească pe scena Sălii Palatului!

Abia aștept să o vad. Sunt cel mai norocos soț din lume! „, a comentat, recent, Cătălin Măruță

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.