25/01/2022

Ce face Lorelai Moșneguțu, fata fară mâini care cântă la pian înainte de a intra în live-urile de la Românii au talent. Ce performanță a reușit fetița

Ce face Lorelai Moșneguțu, fata fară mâini care cântă la pian înainte de a intra în live-urile de la Românii au talent. Fetița care a impresionat o țară întreagă a ajuns actriță.

Lorelai Moșneguțu, fata fară mâini care cântă la pian, a cucerit publicul din România la preselecțiile de la un concurs de talente de la Pro Tv.

Ea ajuns direct în semifinală la Românii au talent. Mihaela Rădulescu a fost cea care a trimis-o direct în semifinală, după ce a apăsat golden buzz-ul.

Până ce va apărea în live-urile de la show-ul respectiv, Lorelai Moșneguțu este pusă pe fapte mari.

Micuța demonstrează că este multi-talentată. Ea face parte dintr-o trupă de teatru și recent a avut spectacol.

Ce face Lorelai Moșneguțu, fata fară mâini care cântă la pian înainte de a intra în live-urile de la Românii au talent. Actriță în spectacolul „Dreptul la ipocrizie”

Lorelai Moșneguțu, care are o mulțime de fani, a fost actriță într-o piesă de teatru cu trupa din care face parte.

„Aseară, actorii amatori ai trupei Teatrului ,,Odiseu” din care fac parte, coordonați de domnul profesor și regizor Stefanis Lupu, am adus în fața publicului târgoviștean piesă ,,Dreptul la ipocrizie”, care reprezintă o înșiruire de scenete scrise de Teodor Mazilu.

A fost un succes deplin, răsplătit cu flori și aplauze de prieteni și spectatori! Felicitări trupei și domnului profesor!”, i-a anunțat foarte mândră Lorelai Moșneguțu pe prietenii ei virtuali.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

O analiză completă! De ce boală suferă părinții care și-au dat fetița de 3 ani pedofililor și ce urmări vor avea aceste orori asupra copilului

Psihologul Cezar Laurenţiu Cioc explică detaliat, din perspectivă psiho-medicală, tendinţele unor oameni cu deviaţii psihice …

Leave a Reply

Your email address will not be published.