12/08/2022

Adrian Mutu a dat drumul la câini! La propriu! Îi pune pe olteni. Adversarii o aveau pe leoaica Simba! FOTO

Adrian Mutu a dat drumul la câini! La propriu! Managerul lui Dinamo îi pune pe olteni. Bine că adversarii n-o mai au pe leoaica Simba!

Dinamo este obligată să câștige meciul din seara aceasta cu CSU Craiova, de pe ”Arena Națională”, ora 20:30 (Digi, Dolce, Look), pentru a spera în continuare la un loc în play-off.

Adrian Mutu, managerul general al roș-albilor și cel care a insistat foarte mult pentru schimbarea lui Ioan Andone cu Cosmin Contra, are mare încredere că roș-albii vor obține cele trei puncte. ”Briliantul” se folosește de orice mijloace pentru a-i motiva la maximum pe jucători.

În afara discuțiilor pe care le-a avut deja cu aceștia, Mutu a postat și o fotografie sugestivă, pe contul său de pe Instagram, în care apare alături de doi câini de rasă, Amstaff, cu mesajul: ”Red dogs!”.

 

Oltenii n-au mai bătut la Dinamo din 1989.

Oltenii și-au încurajat suporterii la ultimul antrenament.

Mesaj, pe site-ul oltenilor, csuc.ro:

”Este meciul unei întregi regiuni!

Nu există niciun motiv pe lumea asta să nu fii pe stadion când avem ocazia să spulberăm visele câinilor roșii.

În săptămâna unui meci cu Dinamo, inimile oltenilor se unesc și bat la unison. Mai tare, mai repede. Ne tremură toată ființa, simțim acele furnicături pe șira spinării. Vine războiul nostru, care-l ducem de zeci de ani contra echipei sistemului. De câteva ori sistemul ne-a luat cu forcepsul titluri, dar de fiecare dată ne-am ridicat mai puternici. Până și denumirea Campioana Unei Mari Iubiri tot lui Dinamo o „datorăm“.

Chiar dacă au avut două meciuri mai proaste, jucătorii noștri îi simt pe fani aproape. I-au simțit și aseară, când mai mulți suporteri olteni au venit la antrenament să îi încurajeze înainte de meciul cu Dinamo. Au cântat, au strigat și i-au îmbărbătat pe băieți în timpul exercițiilor”.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published.