23/01/2021
Home / Senzational / EXCLUSIV. Botez megasecret! Marian Ionescu și-a creștinat fiul duminică

EXCLUSIV. Botez megasecret! Marian Ionescu și-a creștinat fiul duminică

Marian Ionescu și-a creștinat copilul duminică, ceremonie ce a avut loc în limitele discreției care l-a caracterizat dintotdeauna pe liderul trupei Direcția 5.

Botezul s-a săvârșit după-amiază, la o biserică din București, iar la ceremonie au participat doar câteva persoane, prieteni apropiați și Toni Șeicărescu, unul din soliștii trupei sale. Botezul a coincis și cu aniversarea lui Andrei, băiatul său proaspăt botezat, care a avut trei artificii în tortul aniversar, câte una pentru fiecare lună de viață. În stilul vestimentar cu care ne-a obișnuit nonconformistul muzician, Marian Ionescu a purtat o jachetă de piele foarte rock spre deosebire de fosta prezentatoare Antena 1, care tinde să devină etalon în eleganță feminină.

Într-o componență la fel de restrânsă, Marian Ionescu și Octavia Geamănu au celebrat în urmă cu trei săptămâni doi ani de la nunta lor, eveniment ce a avut loc departe de atenția presei centrale, la Galați.

Oraș unde, ca în scenariile filmelor de dragoste hollywoodiene, după un concert Direcția 5, au decis ad-hoc să-și oficializeze relația. Marian Ionescu mai are un băiat, pe Carmin, în vârstă de 30 de ani.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Anna Lesko și-a expus posteriorul în toată splendoarea și a creat o adevărată isterie în mediul virtual. “Zici că ești vedetă porno”

Anna Lesko și-a expus posteriorul în toată splendoarea și a creat o adevărată isterie în …

Leave a Reply

Your email address will not be published.