26/05/2024

Ce s-a ales de Mircea Solcanu. Cât de mult s-a schimbat fostul coleg al lui Cabral

Mircea Solcanu, odiniară în lumina reflectoarelor în calitate de prezentator al emisiunii „Povești de noapte”, alături de Cabral, s-a retras la Constanța, locul natal, și se ocupă de ceea ce iubește cel mai mult: animalele.

Mircea Solcanu s-a văzut nevoit să se retragă din lumina reflectoarelor, în urma unui mesaj controversat scris pe o rețea de socializare. Acum, fostul prezentator TV duce o viață liniștită.  Mircea Solcanu are grijă de  300 de câini, 60 de măgari, mai bine de 20 de pisici și cai. Fostul prezentator are un alt look, mai neglijent, iar zâmbetul i-a dispărut de pe față.  „Mă relaxez aici, e o zonă foarte frumoasă. De fiecare dată când am ocazia vin aici. (…) Uite cu asta îmi ocup timpul. Nu se scrie uşor. Cred că mi-era dor de mine. Era timpul să fac altceva”, spunea Mircea Solcanu, în februarie, pentru Agenția Vip.

Mircea Solcanu, primul interviu după 3 ani. Cât de mult s-a schimbat fostul coleg al lui Cabral

Mircea Solcanu nu mai ține legătură cu Cabral, fostul său coleg de platou și nu mai are niciun prieten în showbiz. „Prietenii din showbiz sunt de unică folosinţă. Oameni din showbiz cu care încă vorbesc mai sunt vreo doi şi mă gândesc că dacă le spun numele să nu devină protagoniştii vreunei vânători de vrăjitoare. Sunt aproape de sufletul meu şi aşa cred că îi protejez, prin tăcere”, spunea Solcanu, în vară, pentru Cancan.ro. 

Mircea Solcanu a mărturisit atunci că îi dă dreptate Andreei Esca, cea care i-a spus că nu există prieteni și i-a mulțumit pentru sfaturile pe care i le-a dat. „Andreea Esca mi-a spus într-una dintre conversaţiile noastre din garderoba de la Pro TV: „Solcanu, nu ai prieteni că nu există prieteni!“. Atunci am judecat-o în sinea mea şi mi-am spus: „Ce fiinţă tristă trebuie să fie Andreea Esca“. Acum, după atât timp, îmi cer iertare Andreei că am judecat-o atunci, avea dreptate. Până la urmă, prieten mi-a fost Andreea care mi-a spus un adevăr pe care atunci nu am fost pregătit să îl aud sau nu am vrut să îl accept. Astăzi, însă, constat că Andreea a avut dreptate şi îi mulţumesc pentru sfatul de acum 10 ani şi pentru prietenie”. 

„Am renunţat să mă uit la televizor. De 3 ani nu mă mai uit la televizor. Când mai prind câte un televizor mai spun: eu aş fi făcut aşa sau uite subiectul ăsta l-aş fi dat aşa. Eu nu am boala sticlei. Nu am regrete aşa mari, niciunul. Îmi mai spun uneori că aş fi putut face mai mult acolo. Nimeni nu greşeşte pe lumea asta, toată lumea învaţă”, a adăugat el la tv.

Mircea Solcanu a fost dat afară de la Acasă TV, după ce a publicat un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care transmitea lucruri greu de imaginat familiei lui Ionuţ Anghel, copilul ucis de maidanezi în Bucureşti. El a fost înlocuit la emisiunea „Poveştiri de noapte” de Irina Fodor, soţia lui Răzvan Fodor, fostul component al trupei Krypton.

Post-ul Ce s-a ales de Mircea Solcanu. Cât de mult s-a schimbat fostul coleg al lui Cabral apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *