18/04/2024

VIDEO EXCLUSIV/Adrian Enache cântă o manea de-a lui Vali Vijelie. „Plin de bogație”, să fie, să fie…

Adrian Enache a câștigat un concurs în Vegas după ce l-a imitat pe Elvis Presley, însă americanilor le place să-l asculte cântând altfel de muzică. La cererea publicului din State, Adrian Enache cântă o manea de-a lui Vijelie.

În luna martie Adrian Enache își va face bagajele și va pleca din nou să le cânte americanilor și românilor stabiliți peste Ocean. Deși a câștigat un concurs după ce l-a interpretat pe regele rock-ului, Elvis Presley, Enache se va prezenta în fața publicului cu o piesă de-a lui Vali Vijelie. „E al treilea an când plec, nu este o noutate. De trei ani sunt plecat. Am câștigat un concurs „Elvis Presley” în Vegas. Mi-a venit viza de lucru din nou, americanii mă iubesc foarte mult, zic că sunt unul de-al lor și vor să mă țină mai mult. Mi s-a întâmplat ca în America, românii să-mi spună să vin acasă să înregistrez alte emisiuni că de reluări s-au săturat. Numai lucruri bune și din partea americanilor și din partea românilor”, ne-a povestit Adrian Enache, completând că în ultimii ani a făcut un obicei să cânte în paralel, pentru români și pentru americani.

„Acum trei ani am participat, a fost un concurs de împrejurări, eu am câștigat la cazino trei zile de stat în hotel și acolo am cunoscut un român care lucra cu producătorii spectacolului, m-au văzut, am dat o probă și în două minute am luat. Nu plec chiar acum, plec în martie. Abia acum mi-a venit viza de lucru și voi pleca și într-un turneu cu mulți artiști români pentru că eu așa fac. În paralel cânt și pentru români, cânt și pentru americani. Îmbinăm utilul cu plăcutul: cu Maria Dragomiroiu, Mirabela Dauer, doamna Irina Loghin, Nicu Paleru, Vali Vijelie. Mergem cu toată lumea pentru toate gusturile”.

Adrian Enache cântă o manea reorchestrată în stil propriu

Chiar dacă în turneele din State merge alături de Vali Vijelie, Enache cântă și piesa colegului său. Ce-i drept Adrian Enache nu o interpretează în varianta de manea, ci a reorchestrat-o în așa fel încât să se poată difuza chiar și în cluburi. „Știi care a fost ultima mea nebunie? Am luat o piesă de-a lui Vali Vijelie și am făcut un remix de clubbing. Vali a înnebunit când a auzit cum sună. Anul trecut am cântat piesa lui, „Plin de bogăție”. Are cuvinte foarte frumoase. Eu îl apreciez pe Vali pentru că este un sensibil și scrie texte frumoase. Ca să nu o dau în zona aia, pentru că se știe că eu nu prea agrez zona aia (n.r. manelele) am luat piesa și am făcut-o în stil clubbing. Am făcut un hit, de hit. I-am cerut voie lui Vali să o folosesc și când a văzut ce a ieșit a zis că este bună de dat în cluburi. Acum mergem în cluburi și se cântă foarte bine. Am cântat-o în cluburi în America și a mers foarte bine”, ne-a mai spus amuzant Enache, completând că îi place mult să jongleze cu toate genurile muzicale. „Fac foarte multe nebunii de genul. Îmi place să fac lucruri pe care alții nu cred că și le-ar fi putut închipui vreodată. Să treci de la Elvis Priesley, să cânți remix Vali Vijelie este inedit”.

VIDEO: Bogdan Sorocan

FOTO: Dumitru Angelescu

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV/Filmul complet al atacului din Regie. Victima, un brancardier, a mers 200 de metri cu sângele șiroind din rană

 

 

Post-ul VIDEO EXCLUSIV/Adrian Enache cântă o manea de-a lui Vali Vijelie. „Plin de bogație”, să fie, să fie… apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Vinovații de la revolutia din 89′

Vinovații de la revolutia din 89’… Pana si noi stim care sunt vinovații, insa dc. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *