24/01/2021
Home / Monden / Cum îi servește cafeaua Mihaela Rădulescu lui Felix Baumgartner. Austriacul a dat-o de gol

Cum îi servește cafeaua Mihaela Rădulescu lui Felix Baumgartner. Austriacul a dat-o de gol

Cum îi servește cafeaua Mihaela Rădulescu lui Felix Baumgartner. Sportivul și-a fotografiat iubita.

Mihaela Rădulescu, care espre prezentatoarea emisiunii Uite cine dansează, de la Pro Tv, unde se tot împunge cu jurata Andreea Marin, are o relație cu parașutistul austriac Felix Baumgartner.

Cei doi petrec aproape tot timpul împreună și țin permanent legătura cu fanii lor de pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășesc momente din viața lor.

Recent, Felix Baumgartner și-a surprins prietenii virtuali cu o ipostază în care a fotografiat-o pe cea care îi este parteneră de viață.

Cum îi servește cafeaua Mihaela Rădulescu lui Felix Baumgartner. „Sexy livrarea e inclusă, doar pentru Felix”

Sportivul austriac, care a mărturisit ce l-a atras prima oară la diva de la Monaco, a fotografiat-o pe Mihaela R[dulescu pe stradă, în timp ce aceasta ținea două pahare cu cafea în mâini și era întoarsă cu spatele, astfel încât să i se vadă cât mai bine posteriorul bine lucrat la sală.

„E vremea pentru cafea! sexy livrarea e inclusă, doar pentru Felix!”, a ținut să le precizeze Felix Baumgartner celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.