24/03/2023

Ce scrie în buletinul lui Neti Sandu. Când s-a născut prezentatoarea horoscopului

Ce scrie în buletinul lui Neti Sandu. Deși în actul de identitate este trecută o dată, vedeta s-a născut, de fapt, în altă zi.

Neti Sandu, care a avut o relație de lungă durată care s-a terminat fix când a intrat în televiziune, este prezentă pe micile ecrane de mai bine de două decenii. telespectatorii o știu drept prezentatoarea horoscopului de la matinalul de la Pro TV.

De când apare la TV, Neti Sandu este neschimbată, adoptând aceeași coafură, despre care multă lume crede că e perucă, deși vedeta a explicat de multe ori că este părul său natural și se coafează astfel pentru că altfel părul nu stă aranjat.

Un detaliu mai puțin știut despre vedeta de televiziune este că aceasta s-a născut la o anumită dată, dar în buletin este trecut altceva.

 

Ce scrie în buletinul lui Neti Sandu. Născută cu o zi mai târziu decât e trecut în acte

Astfel, deși în buletin este trecută data de 24 noiembrie, Neti Sandu, care arăta demențial în tinerețe, s-a născut, de fapt, în data de 25 noiembrie.

„De fapt, m-am născut pe 25 noiembrie, dar în buletin e trecută data de 24”, dezvăluia binecunoscuta prezentatoare a horoscopului într-un interviu pentru Adevărul.

În ceea ce privește uzura, legat de faptul că prezintă horoscopul la TV de atâția ani, Neti Sandu afirma:

„Ba este, cum să nu, faci tot timpul acelaşi lucru. Dar eu m-am străduit să mai fac câte ceva ca să îmi placă în continuare să pot să fac asta. Normal, e monoton, zici că e una şi aceeaşi zi. Am încercat tot timpul să îmi perfecţionez fraza ori atacul. Lucrurile astea nu se văd, dar mă fac să pot să scriu în continuare… M-a preocupat tot timpul felul în care zic horoscopul. Trebuie să îl scriu.

Nu pot să îl repet de patru sau de cinci ori cu acelaşi cuvinte şi să mă încadrez exact în timp. Una este să am de vorbit despre o temă, şi pe aia nu pot să mi-o pun în prompter. Ca să fac o emisiune nu am nevoie de ceva pe prompter. Totul e în cap. Dar dacă fac horoscopul zilnic trebuie neapărat să îl scriu. Chiar dacă nu l-aş scrie, să îl zic liber, tot ar trebui scris de cineva, că el merge şi la site, de exemplu. Horoscopul pare acelaşi, dar eu lucrez să mai introduc ceva”.

Post-ul Ce scrie în buletinul lui Neti Sandu. Când s-a născut prezentatoarea horoscopului apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Unde s-a sărutat prima oară Giulia Anghelescu cu Vlad Huidu. “Sunt multe lucruri care îmi dau fiori”

Cântăreața Giulia Anghelescu a dezvăluit unde s-a sărutat prima oară cu partenerul ei de viață, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *