24/03/2023

Adela vă sfătuiește în sex și iubire. „Prietena mea din copilărie tocmai s-a cuplat cu un băiat, dar el pare mai interesat de mine decât de ea”

De când lumea si pământul, sexul şi, mai ales, iubirea generează bătăi de cap şi încurcături, căci mintea nu se pune cu inima sau cu instinctele primare. În cea mai mare parte a situaţiilor create, un sfat sau simpla rostire a problemei pot aduce rezolvări. Pentru asta există Adela, gata să te asculte şi să te ajute să vezi lucrurile mai clar.

Adela, specialista noastră în probleme de cuplu, îți stă la dispoziție.

Dragă Adela,

Sunt într-o situație delicată și am nevoie de un sfat. Am 23 de ani și arăt bine, băieții mă curtează dar niciunul nu m-a convins până acum. Prietena mea din copilărie tocmai s-a cuplat cu un băiat de care este îndrăgostită până peste urechi, dar el nu pare atât de implicat. Mai ales că, de când ne-am cunoscut, pare mai interesat de mine decât de ea. Ea își dă seama, se complexează, mai ales că ea nici nu arată așa de bine ca mine. Și trebuie să recunosc că și mie îmi cam place de el și mă cam ia valul… Nu știu cum să mă comport.

Adela răspunde:

Draga mea,

Cred că îți dai seama că, dacă dai curs acestei atracții, vei pierde prietenia cu această fată, pe care spui că o cunoști din copilărie. Acum, tu știi mai bine cât de prețioasă este ea pentru tine. Dacă chiar ții la această prietenie, acum e momentul să dovedești că ești gata să faci un sacrificiu pentru ea. Din experiență, pot să-ți spun că este foarte rar ca o relație bazată pe atracție să dureze mult. Dacă între tine și acest băiat nu sunt și alte domenii în care vă potriviți, și există doar atracție, cel mai probabil totul se va consuma în câteva partide de amor. Și asta în plânsetele și suferința prietenei, care chiar s-a îndrăgostit de el. Așadar, există pericolul să-i pierzi pe amândoi.

Dacă, în timp, se va dovedi că sunt mai multe punct comune între el și tine, atunci se poate vorbi despre o relație. Dar prietena ta tot va suferi. E o situație dificilă, te înțeleg. Cred că cel mai bine ar fi să te retragi din combinație pentru un timp, să nu te mai întâlnești cu niciunul dintre ei, să-i lași să-și trăiască idila. Dacă lui chiar nu-i place de ea și te preferă pe tine, atunci va găsi el o modalitate să te caute. Și, mai este un aspect: dacă el este genul ”crai” care, după ce vede că a cucerit o fată, vrea imediat ceva nou? Dacă, după ce îi cedezi, vei fi tu în situația să fii cu el și el să se uite după alta? Eu zic că, din start, dacă el se comportă așa cu prietena ta, nu prea poți să ai încredere în el.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

O analiză completă! De ce boală suferă părinții care și-au dat fetița de 3 ani pedofililor și ce urmări vor avea aceste orori asupra copilului

Psihologul Cezar Laurenţiu Cioc explică detaliat, din perspectivă psiho-medicală, tendinţele unor oameni cu deviaţii psihice …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *