22/01/2022

EXCLUSIV / Pe sticlă râd, dar ce-o fi în sufletul lor? Dramele sfâșietoare ale juraților de la show-urile de talente

Dramele juraţilor de la show-urile de talente nu transpar pe sticlă, fiindcă îndată ce reflectoarele sunt pe ei şi se dă undă verde la filmat sau la transmisia în direct, îşi intră în rolurile de profesionişti ai televiziunii şi pozează în cei mai veseli oameni din lume. Şi totuşi, unii dintre ei au trecut prin mari încercări.

Mihaela Rădulescu, jurat pentru al treilea an la rând la “Românii au talent”, şi-a pierdut tatăl în vara lui 2014, la sfârşitul lunii august. Era proaspăt despărţită de Dani Oţil, dar matinalul a răspuns prezent fără ezitare, iar vedeta, venită într-un suflet din Monaco, a plâns pe umărul lui. Florin Ţiganu s-a stins în spital, după lupta cu o boală incurabilă.

Mihaela Rădulescu şi-a plâns durerea pierderii tatălui pe umărul fostului său iubit, Dani Oţil

Florin Călinescu ne face de mulţi, foarte mulţi ani să râdem, dar este, probabil, unul dintre cei mai trişti juraţi. “Chestiunea zilei”, serialul “Tanti Florica”, apariţiile în “Las Fierbinţi” şi “Atletico Textila” (în acesta din urmă are rol chiar în noul sezon), toate l-au desenat pe actor într-o notă comică, dar viaţa lui personală este la extrema cealaltă, loviturile pe care i le-a dat soarta făcând parte din repertoriul tragic.

Prima pierdere a juratului de la “Românii au talent” a fost în anii ’80, când i-a murit fetiţa de numai 5 luni. Apoi, în 1996, soţia lui, Ana Maria, actriţă la Teatrul Mic, a fost diagnosticată cu cancer la gât şi s-a stins în martie 2005, exact în ziua când împlinea 47 de ani şi 27 de ani de căsnicie.

Cinci ani mai târziu, în 2010, actorul şi-a pierdut ambii părinţi, pe Volina şi pe Ion Călinescu, tot din pricina cancerului. Mama lui s-a stins în Săptămâna Mare a Paştelui, iar tatăl, două luni mai târziu.

Doi ani a avut vreme Florin Călinescu să-şi ostoiască durerea din suflet, după care a primit o nouă lovitură, cruntă, neaşteptată: Luca, mezinul lui, s-a sinucis. S-a spânzurat într-o cameră de hotel din Praga, unde lucra ca asistent de producţie la primul său scurtmetraj important. Luca avea 24 de ani, studia filmul în Liverpool şi avea tot viitorul înainte. Şi-a lăsat tatăl devastat.

Florin Călinescu a fost greu încercat de soartă. Un singur suflet drag i-a mai rămas alături: Petru, fiul său cel mare

Mihai Bendeac suferă de depresie şi nu a făcut un secret din asta. Face psihoterapie şi ia pastile, ca să se menţină pe linia de plutire, dar se întâmplă să aibă căderi, şi atunci viaţa lui atârnă de un fir de aţă. “Am vrut să mă sinucid de 3 ori. În facultate, mă trezeam noaptea şi mă ardeam cu ţigara. M-am trezit odată că eram pe jumătate ieşit pe fereastră. Nu ştiu cum s-a întâmplat. Am vrut să mă sinucid din motive profesionale. Ultima dată, acum vreo doi ani şi ceva”, a declarat juratul de la “iUmor” în 2014, în emisiunea lui Măruţă.

Pepe şi-a pierdut nepotul în urmă cu 10 ani. Franco Ionuţ Pascu a murit într- un teribil accident de maşină, când se întorcea alături de alţi 6 tineri la Bucureşti, după o noapte petrecută la o discotecă din Giurgiu. Şoferul, un tânăr de 19 ani, băuse înainte de a se urca la volan, iar pe DN7, în comuna Mihăileşti, gonind cu 150 km/h, a pierdut controlul maşinii, care a derapat şi s-a rostogolit de mai multe ori. Au murit 4 dintre cei 7 băieţi aflaţi în maşină. “L-am iubit mult pe Franco”, declara atunci juratul de la “Next Star”. Ulterior, artistul a fost surprins în repetate rânduri plângând la mormântul lui Franco. Şi acum continuă să meargă la cimitir, chiar lunar, susţin surse din anturajul său.

Horia Brenciu şi-a pierdut tatăl anul trecut, în ianuarie. Radu Brenciu s-a stins la 85 de ani

Horia Brenciu, explozia de veselie de pe micul ecran, şi-a luat şi el porţia de suferinţă. Mama lui, soprană în Braşov, a murit când el avea numai 11 ani. Atunci, s-a refugiat în braţele tatălui său, cu care a avut o relaţie specială, profundă şi pe care l-a iubit enorm. Anul trecut, în ianuarie, s-a stins şi tatăl, la 85 de ani, lăsându-l pe juratul de la “X Factor” orfan şi copleşit de durere. “În continuare vreau să-l sun şi în continuare vreau să-mi răspundă. I-aş spune că l-am sunat de mai multe ori şi că nu mi-a răspuns la telefon! Eu cred că şi maică-mea, când vorbesc de ea, mă aude, iar tata, mai proaspăt ajuns în Împărăţia Cerurilor, mă aude cu siguranţă”, declara Horia, la câteva luni după pierderea părintelui său.

Mihai Bendeac e un suflet chinuit. Până să-şi declare public problemele, nimeni n-a bănuit că în spatele firii sale rebele se ascund depresia şi tentativele suicidare

Andi Moisescu şi-a pierdut cumnata, Lavinia Steer, sora fostei prezentatoare TV Olivia Steer, în decembrie 2010. Femeia s-a luptat câţiva ani cu cancerul mamar, iar drama a fost amplificată de faptul că în urma ei a rămas un băieţel de 6 ani, pe care îl creştea singură. Băieţelul, Alexandru, a fost luat în grijă imediat de soacra lui Andi, iar juratul de la “Românii au talent” şi soţia lui s-au implicat trup şi suflet în creşterea lui. Apoi, rana a fost redeschisă: tatăl copilului, Szolt Lokodi, a dat familia în judecată pentru custodia lui.

Andi Moisescu şi Olivia Steer sunt sprijinul financiar al nepotului lor

Andreea Marin a rămas fără mamă la 9 ani, iar anul trecut i-a murit şi tatăl

Andreea Marin, ultima vedetă intrată în rândul juraţilor – la emisiunea “Uite cine dansează”, care va fi difuzată în primăvară la PRO TV – a trăit o dramă teribilă când avea numai 9 ani: mama i-a murit în braţe. Întreaga familie a fost implicată atunci într-un accident de maşină, iar Violeta Marin a făcut sacrificiul suprem pentru fiicele sale, Andreea şi Cristina. “Mama era pe scaunul din faţă, din dreapta, şi a sărit peste noi, pentru a ne proteja. Impactul a prins-o în aer! Mama a murit în braţele mele!”, a rememorat Andreea, într-o scrisoare deschisă, tragedia care a marcat-o pentru toată viaţa.

Violeta Marin

Dragostea imensă pentru cea care i-a dat viaţă, practic, de două ori, a făcut-o să-şi boteze fetiţa Violeta. Anul trecut, pe 3 martie, vedeta şi-a pierdut şi tatăl. Dan Marin s-a stins acasă, iar Andreea a postat un mesaj sfâşietor pe Facebook: “Acum câteva ore, sufletul şi sprijinul meu de-o viaţă, Tata, s-a ridicat la cer, acolo unde sunt îngeri şi mama, şi bunicii mei, şi atâţia oameni dragi ce s-au stins mult prea devreme… Tata a fost stâlpul meu de sprijin de la primul meu pas în viaţă, în momentele grele şi bune, necondiţionat, până în ultima clipă”.

Dan Marin

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.