30/11/2021

Ce spune Emilia Șercan despre incidentul de la emisiunea prezentată de Eugenia Vodă

Ce spune Emilia Șercan despre incidentul de la emisiunea prezentată de Eugenia Vodă. Jurnalista a oferit detalii despre momentul în care s-a ridicat de pe scaun și a părăsit cadrul, plângând.

În urmă cu câteva săptămâni, jurnalista Emilia Șercan a fost invitată, alături de Cătălin Tolontan, la emisiunea „Profesioniștii”, prezentată de Eugenia Vodă la TVR.

La un moment dat, Emilia Șercan a izbucnit în plâns, s-a ridicat de pe scaun și a ieșit din cadru.

Acum, jurnalista a decis să explice cum au stat lucruruile în studioul de televiziune.

Ce spune Emilia Șercan despre incidentul de la emisiunea prezentată de Eugenia Vodă

Emilia Șercan a trimis varianta sa despre cele întâmplate la pressone.ro. Jurnalista susține că se aștepta să primească întrebări legate de perioada în care a condus departamentul de investigații de la Realitatea TV.

În interviul de la „Profesioniștii”, mi-a fost adresată mie prima întrebare și a fost o întrebare grea – despre salariul încasat la Realitatea TV, de 8.500 de euro, informație disponibilă în mediul online de ani de zile.

Mă aşteptam să fie abordată această chestiune pe parcursul filmării, dar recunosc că m-a luat prin surprindere că am fost întrebată chiar din prima.

Când a urmat episodul cu florile și șampania primite de la Sorin Ovidiu Vîntu, deja eram într-un iureș de sentimente, care atinseseră toate palierele și registrele emoționale. Atunci s-a produs declicul.

Am verbalizat ceea ce țineam în mine de 9 ani, referitor la faptul că am acceptat să plec de la Evenimentul zilei la Realitatea TV și faptul că, de atunci încoace, am considerat acest lucru o greșeală. De aceea am spus cu atâta ușurință că a fost „marele meu compromis”, a povestit Emilia Șercan.

Referitor la momentul în care s-a ridicat de pe scaun și săa retras în afara cadrului, Emilia Șercan susține că a cerut să fie oprită filmarea, pentru a-și putea reface machiajul, însă filamrea a continuat.

„Am cerut o pauză. Plângeam, aveam nevoie să mă liniștesc, să îmi revin. Nicio secundă Eugenia Vodă nu a cerut să fie oprită filmarea.

Nicio secundă nu s-a ridicat de pe scaun, ca gazdă a emisiunii, să îmi aducă o sticlă cu apă sau șervețele ori să mă întrebe ce s-a întâmplat. Am încercat să mă liniștesc, iar când m-am apropiat de masă, unde îmi lăsasem geanta, ca să iau șervețele, s-a consumat episodul văzut de toată lumea.

În acel moment, am simțit că mi se face o mare nedreptate. Am simțit că atitudinea și tonul întrebărilor fuseseră menite să mă transforme într-o impostoare. Că imaginea care îmi fusese construită arăta un alt om decât sunt.

Așa am simțit atunci. De asta mi-au dat lacrimile, de asta am spus ce am spus.

Am cerut de câteva ori să fie oprită filmarea, ca să mă duc să îmi refac machiajul și să revin în emisiune. Filmarea nu a fost întreruptă”, a scris Emilia Șercan.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published.