20/10/2021

Cea mai incitantă ipostază în care s-a afișat Vica Blochina. Selfie de infarct în halat

Cea mai incitantă ipostază în care s-a afișat Vica Blochina.  Blonda a înfierbântat imaginația internauților.

Vica Blochina, care acum arată demențial, dar care a avut 100 de kilograme când era gravidă, știe foarte bine cum să atragă atenția prietenilor săi virtuali.

Blonda, care și-a injectat surplusul din talie în fese, a apărut într-una dintre cele provocatoare ipostaze în fața celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Cea mai incitantă ipostază în care s-a afișat Vica Blochina.  Are sau nu lenjerie intimă?

Vica Blochina, care are un băiat din relația pe care a avut-o cu antrenorul Victor Pițurcă, și-a făcut un selfie în halat.

Halatul este legat ușor în talie, astfel că lasă la vedere atuurile fizice ale blondei: decolteul impresionant și picioarele.

Halatul de baie este atât de desfăcut în partea de jos, încât dă loc întrebărilor dacă Vica are sau nu chiloți pe dedesubt.

„Îndrăzneață fotografie”, „Bună rău”, „Deschide halatul, baby”, „Așa provocator dormi?”, „Ești tare de tot”, sunt mesajele primite de provocatoarea Vica Blochina.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Cine a fost Stephen Hawking, fizicianul care ”trebuia să moară” acum jumătate de secol

Stephen Hawking – care a murit, marți noaptea, la vârsta de 76 de ani – …

Leave a Reply

Your email address will not be published.