12/08/2022

Cătălin Măruță a dat cărțile pe față. Ce mesaj i-a transmis femeii cu care lucrează de 10 ani

Cătălin Măruță a dat cărțile pe față. El a vorbit despre femeia care se află în spatele emisiunii pe care el o prezintă la Pro Tv.

Cătălin Măruță este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de televiziune de la noi. În plan personal, este căsătorit cu una dintre cele mai apreciate artiste din România, Andra, împreună cu care are doi copii: David și Eva.

Prezentatorul de televiziune a vorbit luni, 3 aprilie, despre femeia care este alături de el din punct de vedere profesional. Este femeia care stă în spatele emisiunii „La Măruță”, Alina, care și-a aniversat ziua de naștere.

 

Cătălin Măruță a dat cărțile pe față. „La ea e valabil, la mine nu sunt la fel de sigur”

Cătălin Măruță i-a transmis un mesaj colegei și producătoarei sale de la emisiune, Alina.

„Azi e ziua colegei mele, partenera mea la bine și la rău în ale televiziunii, producătoarea emisiunii „La Măruță”, Alina. Când lucrezi la emisiunea asta, întinerești – cel puțin la ea e valabil, la mine nu sunt la fel de sigur. 🙂

De 10 ani ne cunoaștem, râdem, lucrăm, ne certam și învățăm unul de la celălalt. Îi mulțumesc că mi-e alături și îi urez la mulți ani care să treacă la fel de repede și frumos ca ultimii 10. La mulți ani, Alina! #LaMaruta #de10ani”, i-a transmis prezentatorul de televiziune, care anul acesta a împlinit 39 de ani.

Post-ul Cătălin Măruță a dat cărțile pe față. Ce mesaj i-a transmis femeii cu care lucrează de 10 ani apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Unde s-a sărutat prima oară Giulia Anghelescu cu Vlad Huidu. “Sunt multe lucruri care îmi dau fiori”

Cântăreața Giulia Anghelescu a dezvăluit unde s-a sărutat prima oară cu partenerul ei de viață, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.