25/06/2024

Ce spune Iulia Albu despre ținuta Andreei Marin de la Uite cine dansează. „Deghizată într-o Jasmine”

Ce spune Iulia Albu despre ținuta Andreei Marin de la Uite cine dansează. Fosta zână a surprizelor nu a impresionat-o pe Iulia Albu cu rochia purtată.

Andreea Marin a purtat o rochie lungă, cu mâneci lungi, închisă până-n gât la ediția din a doua zi de Paște a show-ului Uite cine dansează, de la Pro TV. Ținuta de culoare crem nu a impresionat-o deloc pe Iulia Albu.

Aceasta și-a spus foarte clar părerea despre rochia purtată de fosta zână a surprizelor.

Ce spune Iulia Albu despre ținuta Andreei Marin de la Uite cine dansează. „Nu putem compara pe zână cu vreo divă cu sânge albastru”

„Andreea Marin a apărut la ”Uite cine dansează!”, deghizată într-o Jasmine, ceva mai îmbrăcată. Și cum nouă ne plac covoarele persane, foarte mult, ne pare rău că nu putem compara carpeta de la I..a cu un covor nobil și nici pe zână… cu vreo divă cu sânge albastru. Mmm! Frumos… albastru în fundal!”, a afirmat fashion-editorul Iulia Albu.

Post-ul Ce spune Iulia Albu despre ținuta Andreei Marin de la Uite cine dansează. „Deghizată într-o Jasmine” apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *