16/09/2021

Rita Mureșan, la un pas să piardă sarcina. Mărturisiri emoționante. “M-am rugat la Fecioară”

Rita Mureșan, la un pas să piardă sarcina. Creatoarea de modă a vorbit despre lucruri mai puțin știute din viața ei. Vedeta a fost la un pas să își piardă fetițele.

Rita Mureșan, la un pas să piardă sarcina, în urmă cu ceva ani. Creatoare de modă are două fete, pe Gloria și Rebeca, însă puțini sunt cei care știu ce probleme a avut aceasta atunci când le-a născut.

Rita Mureșan, la un pas să piardă sarcina din cauza unui…strănut

„Rebeca avea cordonul ombilical în jurul gâtului de trei ori. La Gloria, de exemplu, la fel ar fi fost necesar să stau în spital,dar pentru că era 1999, medicina evoluase. (…) Era să-mi pierd fiica în noaptea aia, dar m-am rugat la Fecioară şi m-a ascultat. A doua sarcină era să o pierd. (…) Puteam să-mi pierd sarcinile la un strănut.”, a povestit creatoarea  la Antena Stars.

În urmă cu un an, Rita Mureșan se gândea din ce în ce mai serios să-și refacă bustul, modificat din cauza fluctuației de greutate, cu ajutorul medicului estetician. Deși era la un pas, Rita Mureșan a renunțat la silicoane.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

O analiză completă! De ce boală suferă părinții care și-au dat fetița de 3 ani pedofililor și ce urmări vor avea aceste orori asupra copilului

Psihologul Cezar Laurenţiu Cioc explică detaliat, din perspectivă psiho-medicală, tendinţele unor oameni cu deviaţii psihice …

Leave a Reply

Your email address will not be published.