22/01/2022

Teo a uitat ca se afla in fata camerelor de filmat si a vorbit urat in direct “Pentru acest cuvant o sa fiu aspru sanctionata!”

Spontana cum o stim, Teo a scapat in propria emisiune un cuvant pentru care chiar ea a recunoscut ca va fi aspru sancionata.

Luata de val in timp ce vorbea despre varsta ei, Teo a uitat ca se afla in fata camerelor de filmat si a folosit un cuvant urat.

“Dupa 45 de ani, fiecare zi de nastere a mea nu este un eveniment, ci este un miracol. Si culmea e ca, dupa tot ce mi s-a intamplat in viata asta de cacat, este fix adevarat. Nu trebuia sa zic asta. Este posibil ca pentru acest cuvant sa fiu aspru sanctionata. Dupa cat am tras…”, a spus prezentatoarea in cadrul emisiunii sale de pe Kanal.

Dupa tot acest discurs, Teo s-a intors catre solistul trupei Bosquito, Radu Almasan, si a continuat: “Almasan se uita urat la mine pentru ca i se par moravurile mele astazi altfel decat le stie el!”.

Cunoscuta vedeta de televiziune va implini anul acesta, pe 2 iunie, varsta de 46 de ani.

Teo Trandafir a suferit de pancreatita severa necrozata, in urma careia a ajuns in stare grava la un spital din Austria. Prezentatoarea TV a fost operata in 2011, dupa ce a fost la un pas sa isi piarda viata.

“Spaima pe care am avut-o acolo m-a impins sa ma uit pe tavan. Si ma gandeam la Maia. Trebuia sa ma rup de acel gand ca simteam ca ii iau fetei energia. Eu imi asumasem ca mor. (…) Am facut glume cu vocea care ma insotea dincolo de moarte si nici acum nu stiu a cui era.”, si-a amintit Teo despre acele clipe ingrozitoare.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.