14/06/2024

Șocant: ISIS l-a răpit pe copilul Messi și i-a schimbat numele în Hassan!

Șocant: ISIS l-a răpit pe copilul Messi și i-a schimbat numele în Hassan! Povestea copilului irakian botezat cu numele starului argentinian a devenit virală dupa ce a fost difuzată de o televiziune din Kurdistan, citată de sport.ro.

Forțele Statului Islamic l-au răpit pe micul Messi în 2014, alături de mama și de sora sa, în timpul invaziei din regiunea Sinjar.

L-au obligat să-și schimbe numele în Hassan pentru că ”Messi” nu avea conexiuni cu Islamul.

Traumatizat de experiența razboiului, Messi aproape că refuza comunicarea până și cu membrii familei sale.

Puștiul de 5 ani se află acum într-o tabara de refugiați din Dohuk, capitala regiunii kurde a Irakului.

Reportajul realizat de Kurdistan 24 a ajuns până la conducătorii Barcelonei, care se gândesc să-i facă o surpriză micuțului.

„Statul Islamic interzice oamenilor să se uite sau să practice sport, în special fotbalul, din cauza că este văzut ca un produs al societății vestice, decadente”, au afirmat surse kurde.

În ianuarie, 13 adolescenți au fost executați de Statul Islamic pentru că s-au uitat la meciul de fotbal dintre Iordania și Irak.

Reprezentanții ISIS au mai afirmat și că derby-ul Spaniei, Real Madrid – Atletico, este un produs al civilizației vestice decadente si că oricine va fi prins urmărindu-l va fi pedepsit cu 80 de lovituri de bici.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *