29/05/2024

Chef Horia Vîrlan, show culinar cu hei la noua statie Rompetrol din București

Maestrul bucatar Horia Vîrlan a fost încântat de prima sa experiență culinară hei, la Rompetrol Onesti si revine joi, 22 iunie, la statia proaspat deschisă de Rompetrol în strada Valea Oltului, nr. 93-95, București. Maestrul va oferi un show culinar in care va imbina ingredientele salatelor Hei intr-o reteta speciala, pe care o va recomanda celor prezenti la reprezentatia lui. Demonstratia culinară va incepe de la ora 17.30.

hei ii va oferi ingredientele proaspete pentru salate, iar maestrul isi va exersa talentul pentru clientii Rompetrol. Rețetele de salate din hei sunt alese în funcție de sezon, cu ingrediente proaspete și alese cu atenție care se pot îmbina în mai multe variante. Peste un mix proaspăt de legume, se pot pun ingrediente gustoase, precum porumb cu unt și busuioc, ton și telemea sau omleta cu bacon și branza, emmentaler și crispy bacon. Fiecare combinație se îmbină și cu un sos potrivit. Salata se savuroasă cu pâine sau nachos.Horia Vîrlan va adauga un ingredient propriu, acel secret al bucatarului care transforma retele obisnuite in experiente de neuitat.

În hei de la Rompetrol, atenția la detalii este reflectată nu doar în elementele decorative, dar și în plasarea confortabilă a produselor, ușor de găsit. Interiorul este caracterizat printr-o atmosferă confortabilă și primitoare, iar gustările sunt întotdeauna delicioase și proaspete. Rompetrol a finalizat rebranding-ul statiilor de alimentare cu carburant si a restaurantelor hei si a deschis numeroase benzinarii in tara. Rompetrol Valea Oltului este cea mai mare benzinarie din Bucuresti, dintre cele 18 statii de alimentare operate în capitală.

 

Post-ul Chef Horia Vîrlan, show culinar cu hei la noua statie Rompetrol din București apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *