25/06/2024

Cum arată Shannen Doherty la două luni de la terminarea ședințelor de chimioterapie. Transformarea este emoționantă

Pe Shannen Doherty o știe toată lumea drept Brenda din „Beverly Hills 90210″. Aceasta se luptă din 2015 cu cancerul la sân, care i s-a extins și în sistemul limfatic. În urmă cu opt săptămâni, actrița a terminat ședințele de chimioterapie și radioterapie, iar transformarea ei este uluitoare.

Shannen Doherty a terminat ședințele de chimioterapie

Starul din „Beverly Hills 90210″ a fost fotografiată de paparazzi în Malibu la cumpărături, alături de soțul ei, Kurt Iswarienko. Deși a terminat ședințele de chimioterapie abia de două luni, actrița de 46 de ani arată spectaculos, părând că și-a revenit complet după lupta brutală și chinuitoare împotriva cancerului, fiind plină de energie și într-o formă de zile mari.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

O analiză completă! De ce boală suferă părinții care și-au dat fetița de 3 ani pedofililor și ce urmări vor avea aceste orori asupra copilului

Psihologul Cezar Laurenţiu Cioc explică detaliat, din perspectivă psiho-medicală, tendinţele unor oameni cu deviaţii psihice …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *