06/12/2021

Celia a luat o hotărâre radicală. „Am decis în familie”

Celia a luat o hotărâre radicală. S-a decis să se mute din nou în România, pentru a-și vedea de cariera muzicală.

Celia, care s-a căsătorit în anul 2013, lipsit de pe piață muzicală românească, iar acum este pregătită mai mult că oricând să revină în forță. Celia s-a dedicat, în ultimii trei ani, exclusiv creșterii fiului ei, însă acum a luat o decizie radicală și e pusă pe fapte mari.

De câteva zile, Celia s-a întors pe pământ românesc, unde își pregătește o „relansare” a carierei sale muzicale. Și nu e doar la stadiul de intenție. Artista a intrat deja în studio și lucrează la mai multe piese, după cum a declarat chiar ea:

„Am revenit în România și am venit cu o energie minunată. Pregătită de relansare, proiecte interesate din care o să fac parte, muncă multă și implicare”, a declarat îndrăgită artistă.

Mai mult, după câțiva ani petrecuți în Australia alături de soțul și copilul ei, artistă a luat o decizie radicală: a hotărât să se mute din nou în România. Dacă soțul ei, Ardeli Ancuța, se va ocupa de afacerile pe care le au aici, Celia, care are un trup de invidiat, se va dedică muzicii.

„Sunt fericită pentru că am decis în familie, iar pentru următorii ani, s-a ales România, iar acest lucru NU poate decât să mă bucure enorm. Iubesc țara aceasta cu bune și rele și o pun mai presus decât Australia și probabil de aceea și ea mi-a oferit mari oportunități, o iubesc și îmi lipsește, aici mă încarc, aici sunt eu. Sunt extrem de fericită că soțul meu a ales să ne mutăm în România și să ne ocupam de afacerile pe care le avem aici și în același timp să îmi pot bucura sufletul cu emoția scenei care îmi lipsește atât de mult”, a adăugat Celia.

Celia este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Îndrăgita artistă a lansat de-a lungul anilor hituri precum: „Trag aer în piept”, „Șoapte”, „O mie de cuvinte”, sau „Dor de noi (Joi)”, dar și colaborări cu artiști internaționali: Buppy Brown-„Iubire”, Kaye Styles-„ÎS IT LOVE”, Mohombi-„Love 2 Party”, și Shaggy-„TELL ME LIES (Leț your eyes)”.

 

Post-ul Celia a luat o hotărâre radicală. „Am decis în familie” apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published.