29/07/2021

Cine o vizitează pe Zina Dumitrescu la azil. „Vine des la mine”

Cine o vizitează pe Zina Dumitrescu la azil. Creatoarea de modă a dezvăluit ce vedetă de la noi merge cel mai frecvent să o vadă.

Azi în vârstă de 80 de ani, Zina Dumitrescu se află la un azil din apropiere de București, la Ghermănești, acolo unde a fost uitată de fiul său, Cătălin. Chiar dacă nu mai este în lumina reflectoarelor, rămâne în istoria lumii mondene din România drept creatoarea care a revoluționat lumea modei din țara noastră.

Creatoarea de modă, care în tinerețe a fost și actriță, a acordat un interviu pentru Antena Stars, în care a dezvăluit ă vedeta care o vizitează cel mai des la zil este fostul model, Valentina Pelinel, cea care are un băiețel, Milan, din relația cu omul de afaceri Cristi Borcea.

„Valentina, de când îl are pe bebe, se ocupă de el, nu știu cât mai e ea cu moda. Valentina vine la mine des”, a declarat Zina Dumitrescu.

Ce face Zina Dumitrescu pentru a se menține

 

Creatoarea de modă a vorbit și despre lucrurile pe care le face și cum a reușit să se mențină într-o formă fizică bună de-a lungul anilor.

”Nu țin post și nici nu mă duc la biserică. O să mă duc de Paște la Biserică. În timpul liber citesc, fac sport, ma plimb. La vară o să înot că avem piscină aici… În afară de faptul că în fiecare seară mă dau cu cremă la ochi și fac gimnastică nu fac nimic altceva”, a afirmat Zina Dumitrescu, care a adunat datorii la azil.

Post-ul Cine o vizitează pe Zina Dumitrescu la azil. „Vine des la mine” apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published.