23/02/2024

Liviu Vârciu se pregătește să devină tată, dar a fost surprins în brațele altei femei. Imagine de colecție cu prezentatorul tv

Liviu Vârciu se pregătește să devină tată, dar a fost surprins în brațele altei femei. Este vorba despre despre una dintre concurentele prezente în platoul emisiunii de la Kanal D.

Liviu Vârciu se pregătește să devină tată, până la finalul acestui an.  O nouă ediție „Zaza Sing” aduce miercurea aceasta la Antena 1 multă voie bună și muzică pe placul tuturor. Un concurent cu un nume neașteptat va da naștere multor situații amuzante în platou: tânărul se cheamă Singureanu și, așa cum sugerează numele său de familie, este singur.

Liviu Vârciu se pregătește să devină tată peste câteva luni

Motive suficiente pentru ca Liviu Vârciu și Flick să facă glume și să încerce să-i găsească acestuia o parteneră în rândul celorlalte concurente ale ediției. „La tine e nume, la Vârciu e poreclă”, va glumi Flick pe seama colegului său de emisiune, iar Vârciu, la rândul lui, îi va sugera unei concurente, singură și ea, să-i dea o șansă lui Singureanu. Tot atunci, cele trei vedete invitate în emisiune îl inspiră pe Flick la rime colorate: pe scena „Zaza Sing” vor urca Lavinia Pârva, „cântăreață frumușică, jumătatea lui Bănică”, Lidia Buble, „talentată-n mare fel, cântă «noi simțim la fel»”, dar și Nico, cea pe care „mulți ar scoate-o la un cico”. Cele trei vedete au misiunea de a-i susține în concurs pe ultimii trei concurenți și de a-i ajuta cu priceperea lor la versuri să câștige.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *