16/09/2021

Chef Joseph Hadad, despre Uite cine dansează. Incredibil ce spune despre fiecare concurent în parte

Chef Joseph Hadad, despre Uite cine dansează. Acesta a vorbit despre fiecare dintre cei cu care a fost coleg la emisiune.

Joseph Hadad s-a numărat printre vedetele care au acceptat provocarea de a-și demonstra talentul în ring la show-ul de televiziune Uite cine dansează.

Chef Hadad a fost eliminat din concurs după cea de-a treia ediție a show-ului. Cea de-a patra ediție a emisiunii-concurs a fost urmărită de acesta din postura de telespectator.

Chef Joseph Hadad, despre Uite cine dansează. „Am trăit fiecare dans cu emoție”

Chef Joseph Hadad a comentat ce a văzut luni seara, 27 martie, la TV și a vorbit despre fiecare coleg în parte.

„În această seară, am privit prima ediție a emisiunii Uite cine dansează din postura de telespectator. E o experiență tare frumoasă, am trăit fiecare dans cu emțtie, căci știu ce muncă și dăruire este în spate. Îmi pare rău pentru prietenul meu, Sandu Lungu, că s-a accidentat, sper ca data viitoare să fie bine și să își ia revanșa. Felicit fiecare echipă în parte, au dansat minunat!

Marius Manole elegant și gratios, evoluezi superb! Rona, mereu cuceritoare! Alex și Antonia frumoși și savuroși! Lili Sandu, îmi pare rău că ai ieșit, ai fost superbă! Cu toate acestea, să nu uitam scopul final și comun, acela că tot ce contează după acest concurs va fi bucuria și ajutorul enorm ce va ajunge la copiii defavorizați, prin asociația Hope and Homes for Children Romania. Bravo, dragii mei, îmi lipsiti. Abia aștept să ne revedem în formula completă, să vă gătesc ceva bun!”, a spus el.

I-a pregătit o pulpă de 19 kilograme lui Sandu Lungu

Joseph Hadad a fost alături, cu gândul și nu numai, de Sandu Lungu, luptătorul MMA care nu a dansat în cea de-a patra ediție  de la Uite cine dansează din cauza unei accidentări.

„Dragul meu, Sandu Lungu, ți-am gătit această pulpă de vițel, de 19 kg. N-ai dansat aseară, așa că m-am gândit să îți fac o bucurie astăzi”, a dezvăluit chef Joseph Hadad.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published.