25/10/2021

Sărbătoare și la Steaua, și la Rapid. Legendele celor două cluburi, Marius Lăcătuș și Ion Ionescu, se aniversează azi | VIDEO

Sărbătoare și la Steaua, și la Rapid. Legendele celor două cluburi, Marius Lăcătuș și Ion Ionescu, se aniversează azi. Atât CSA Steaua, cât și FCSB s-au „bătut” care să-l felicite mai repede pe legendarul Marius Lăcătuș.

„Fiara” a împlinit 53 de ani și rămâne în memoria fanilor „roș-albaștrilor” cu cele 21 de trofee câștigate în tricoul „roș-albaștrilor” înainte ca gruparea din Ghencea să devină subiectul unui război între Becali și Armată.

FC Steaua, adică FCSB, l-a felicitat pe Marius Lăcătuș, deși „Fiara” este acum stindardul Armatei în lupta contra lui Becali! Fostul număr 7 din Ghencea este acum directorul sportiv al echipei care se va reînscrie din vară în competiții sub numele de CSA Steaua.

Mesajul celor de la FCSB

Clubul lui Becali i-a transmis „simbolului nostru” sănătate. Iar apoi i-a înșirat incredibilul palmares.

CSA Steaua i-a transmis „sănătate”, dar a completat și cu „împliniri”.

Mesajul celor de la CSA Steaua

Mesajul celor de la CSA Steaua

Lăcătuș are 10 titluri de campion al României, toate cu Steaua, cifră neegalată de niciun fotbalist român. Dar, cel mai important. A câștigat Cupa Campionilor Europeni în 1986 ș Supercupa Europei, în 1987. Adică exact „crema” trofeelor pe care se bat acum Becali și Armata. El a lucrat și la varianta „FCSB”, ca președinte, o scurtă perioadă, și ca antrenor, în trei mandate.

Recent, pe 1 aprilie, a fost sărbătoare și-n tabăra „fecesebiștilor”. Legendarul Duckadam a aniversat împlinirea vârstei de 58 de ani.

Sărbătoare și la Steaua, și la Rapid. Legendele celor două cluburi, Marius Lăcătuș și Ion Ionescu, se aniversează azi: atacantul și avocat

Sărbătoare este și în tabăra giuleștenilor, care se hrănesc cu amintirile trecutului, fiindcă echipa lor a falimentat, iar acum e și ea subiectul unui scandal cu iz identitar. În liga a cincea există mai multe echipe care se autoproclamă cea mai îndreptățită să preia palmaresul „alb-vișiniiilor”.

Ion Ionescu, jucătorul cu cele mai multe goluri în tricoul Rapidului, 107, marcate în perioada 1960-1968. Media de goluri în campionat a lui „Puiu” Ionescu este incredibilă (107 goluri în 183 de meciuri). Lăcătuș a înscris pentru Steaua 98 de goluri în campionat în 357 de meciuri.

Ion „Puiu” Ionescu a fost unul dintre puținii fotbaliști cărora regimul Ceaușescu le-a permis să plece afară. A jucat doi ani în Germania, la Alemannia Aachen (1968 – 1970) și alți doi ani la Cercle Brugge (1970 – 1972).

În națională, ambii au strâns multe selecții și goluri. Lăcătuș are 84 de meciuri și 13 goluri, iar Ion Ionescu 24 de jocuri și 5 goluri.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fostul atacant al Petrolului Toto Tamuz a fost ridicat de Poliție direct din vestiar

Fostul atacant al Petrolului Toto Tamuz a fost ridicat de Poliție direct din vestiar. Fotbalistul …

Leave a Reply

Your email address will not be published.