24/09/2020
Home / Uncategorized / Christian Sabbagh, pe vremea când era la școala de preoți. De necrezut cum arăta prezentatorul

Christian Sabbagh, pe vremea când era la școala de preoți. De necrezut cum arăta prezentatorul

Christian Sabbagh, pe vremea când era la școala de preoți. Prezentatorul de televiziune a oferit un amănunt nebănuit din viața lui.

Christian Sabbagh este cunoscut astăzi din postura de prezentator de știri la Kanal D.

Deși puțini își imaginează, acesta a cochetat cu lumea bisericească în copilărie.

 

Christian Sabbagh, pe vremea când era la școala de preoți. „Nu trebuie să duci o viață de monah ca să simți Mângîierea Divină”

Christian Sabbagh a fost, în anii copilăriei, la o școală de preoți, după cum a dezvăluit chiar el pe o rețea de socializare, acolo unde a publicat și o fotografie din acele vremuri, nemaivăzută până acum.

„De mic am învățat că Dumnezeu există, în fiecare dintre noi! Au dovedit-o chiar și filosofii! Nu trebuie să duci o viață de monah ca să simți Mângâierea Divină, ci să fii bun și curat la suflet!”, a afirmat Christian Sabbagh.

„Eram la colegiul de preoți, nu paracliser!”, a mai spus prezentatorul de televiziune, care a devenit din nou tătic luna trecută. Tot în martie s-a și căsătorit cu iubita sa.

Post-ul Christian Sabbagh, pe vremea când era la școala de preoți. De necrezut cum arăta prezentatorul apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published.