10/12/2023

Christian Sabbagh, pe vremea când era la școala de preoți. De necrezut cum arăta prezentatorul

Christian Sabbagh, pe vremea când era la școala de preoți. Prezentatorul de televiziune a oferit un amănunt nebănuit din viața lui.

Christian Sabbagh este cunoscut astăzi din postura de prezentator de știri la Kanal D.

Deși puțini își imaginează, acesta a cochetat cu lumea bisericească în copilărie.

 

Christian Sabbagh, pe vremea când era la școala de preoți. „Nu trebuie să duci o viață de monah ca să simți Mângîierea Divină”

Christian Sabbagh a fost, în anii copilăriei, la o școală de preoți, după cum a dezvăluit chiar el pe o rețea de socializare, acolo unde a publicat și o fotografie din acele vremuri, nemaivăzută până acum.

„De mic am învățat că Dumnezeu există, în fiecare dintre noi! Au dovedit-o chiar și filosofii! Nu trebuie să duci o viață de monah ca să simți Mângâierea Divină, ci să fii bun și curat la suflet!”, a afirmat Christian Sabbagh.

„Eram la colegiul de preoți, nu paracliser!”, a mai spus prezentatorul de televiziune, care a devenit din nou tătic luna trecută. Tot în martie s-a și căsătorit cu iubita sa.

Post-ul Christian Sabbagh, pe vremea când era la școala de preoți. De necrezut cum arăta prezentatorul apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Răzvan Simion și-a terminat casa. Diana Simion are o bijuterie de vilă | FOTO

Fosta soție a prezentatorului de televiziune Răzvan Simion, Diana, este în culmea fericrii. Aceasta a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.