14/06/2024

Oana Zăvoranu, apel disperat pe Facebook. Vrea cu orice preț acest exemplar. “Ofer oricât celui care îmi aduce acasă..”

Oana Zăvoranu, apel disperat pe Facebook, după ce a găsit o pisicuță pe care o vrea cu orice preț în familia ei. Aceasta și-a rugat fanii să o ajute, după ce a postat o imagine pe contul de socializare.

O mare iubitoare de feline, Oana Zăvoranu este pregătită pentru un nou membru în familia ei, așa că le-a cerut ajutorul admiratorilor, în speranța că îi va găsi exemplarul mult dorit.

Oana Zăvoranu, apel disperat pe Facebook. Vrea cu orice preț acest exemplar. “Ofer oricât celui care îmi aduce acasă..”

Oana Zăvoranu, apel disperat pe Facebook după ce a văzut o felină pe și-o dorește în familia ei

„ANUNT MEGA IMPORTANT! Îl vedeți pe acest înger?…e de pe instagram din păcate…dar ofer ORICÂT CELUI SAU CELEI ,care imi aduce acasa așa un exemplar…nu știu ce rasa e…cred ca e o corcitura ceva… Conditiile sunt:
SA FIE BAIETEL
SI SA AIBE MAXIM 3 SĂPTĂMÂNI…
SI SA FIE LIPICIOS,
TANDRU SI IUBITOR…
ca sa ii dau eu cu biberonul si sa o iubească pe mamiiii
Daca știti pe cineva ,sau aveti de vanzare asa ceva( exact ca el) va rog sa îmi dati mesaje pe pagina mea de instagram ,sau pe cea de Facebook…atat cea officiala cat si cea de friends…
sau pur si simplu imi scrieti la commenturi! Va rog sa firi seriosi,fara caterinca,ca nu e cazul aici! E un punct extrem de sensibil pt mine ,
de cand l-am pierdut pe adoratul meu King Marty…nu mai gasesc unul tandru si iubaret ca el??? Va rog daca ma iubiti ,să îmi faceți aceasta dorinta arzatoare,sa devina realitate! Doamne ajuta-ma”,  a scris Oana Zăvoranu pe Facebook.  Fosta soție a lui Pepe și Alex Ashraf s-au căsătorit recent.

Citește și


VIDEO | Povestea uimitoare a mecanicului care vorbeşte cu avioanele înainte de a le repara. Cum a ajuns un avion F16 american să fie botezat „Mirciulică”?


 

Post-ul Oana Zăvoranu, apel disperat pe Facebook. Vrea cu orice preț acest exemplar. “Ofer oricât celui care îmi aduce acasă..” apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *