14/06/2024

Cine e bărbatul din mintea Mihaelei Rădulescu. S-a aflat la Românii au talent și nu e Felix Baumgartner

Cine e bărbatul din mintea Mihaelei Rădulescu. Diva de Monaco s-a dat de gol la show-ul de talente de la Pro Tv.

Mihaela Rădulescu, care trăiește o poveste de dragoste cu sportivul austriac Felix Baumgartner, a fost protagonista unui moment pus la cale de mentaliștii Anca și Luca.

În cea de-a doua semifinală de la Românii au talent, Mihaela Rădulescu, care a afișat un decolteu amețitor, a fost invitată să scrie pe un carton o cifră și să se gândească la o persoană dragă ei și a cărei vârstă o cunoaște sigur.

Cei doi mentaliști, care au ghicit exact la ce s-a gândit diva de la Monaco, au reușit să o surprindă pe Mihaela Rădulescu, dar și pe toți cei prezenți în sală.

Bărbatul pe care Mihaela Rădulescu l-a avut în minte nu este nicidecum iubitul ei, Felix Baumgartner, ci fratele ei, Florin Rădulescu, care are chiar 49 de ani.

Florin Rădulescu este căsătorit cu Anca Rădulescu, cea care este cumnata divei de la Monaco și asistenta sa.

Fratele Mihaelei Rădulescu, al cărui nume de familie a fost Țiganu, a decis să-l schimbe cu Rădulescu din cauza copilului său. La grădiniță, copilul era luat la mișto de colegii săi din cauza numelui, astfel că după ce familia a ajuns la psiholoig, acesta i-a sfătuit să renunțe la numele Țiganu.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *